Kumi Szépség. K-Szépség szérumot kaptak ~ 3 1 Ajándék Doboz ~ ||| Szett: 2 Arc szérumot kaptak (C-Vitamin + Retinol) + 1 rózsakvarc Roller.

Kumi Szépség. K-Szépség szérumot kaptak ~ 3 1 Ajándék Doboz ~ ||| Szett: 2 Arc szérumot kaptak (C-Vitamin + Retinol) + 1 rózsakvarc Roller.

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.00
Készleten:

https : //kumistoreSkin kikapcsolódás.A vér áramlását stimuláció, csökkenti a duzzanatot, illetve a szem alatti táskák.Segít a Arcüreg problémák.Megnyugtatja a bőrt, hangulat. (Tipp a még jobb eredmények : tedd a hűtőbe egy kicsit, mielőtt használja).Segít abban, hogy csökkenti a finom vonalak, valamint puffadtság.Ráncok csökkentésére.Mély, puha hámlás a bőr. (Míg a retinol, nem egy exfoliant, sem úgy működik, mint egy; az eredmények nagyon hasonlóak.Ez megkönnyíti hullatja le a bőr az elhalt sejteket épít fel a tetejére is, ami unclogging pórusokat.Gyengült a sötét foltok által okozott UV expozíció, öregedés, hiperpigmentáció, stb.https : //kumistore.Bőr kikapcsolódást.A vér áramlását stimuláció, csökkenti a duzzanatot, illetve a szem alatti táskák.Segít a Arcüreg problémák.Megnyugtatja a bőrt, hangulat. (Tipp a még jobb eredmények : tedd a hűtőbe egy kicsit, mielőtt használja).Segít abban, hogy csökkenti a finom vonalak, valamint puffadtság.Ráncok csökkentésére.Mély, puha hámlás a bőr. (Míg a retinol, nem egy exfoliant, sem úgy működik, mint egy; az eredmények nagyon hasonlóak.Ez megkönnyíti hullatja le a bőr az elhalt sejteket épít fel a tetejére is, ami unclogging pórusokat.Gyengült a sötét foltok által okozott UV expozíció, öregedés, hiperpigmentáció, stb.Hadd mutassam be a legjobb-speciális termék a bőrápolás.Nézd meg a jó honlap***terveztük ezt a terméket kifejezetten, hogy fokozza a szépség, segítsen elérni a bőr legmagasabb lehetséges. ***A C-Vitamin : A megáldja a bőr természetes este a hang, fokozza rugalmasságát, halványuló sötét foltok, valamint minimálisra csökkenti a ráncokat, így a bőr szebb, valamint sugárzó védi a bőrt a sejtek oxidatív stressz elleni, semlegesítő gyökök okozta füst, a környezetszennyezés, UV sugárzás, stb. ***Retinol : Ez egy A-vitamin derivate.Úgy működik, mint egy sejt forgalom a gyönyörű, vadonatúj bőr.Ez még k-n, mint egy "csodaszer" elixír.Néhány a csodálatos előnyöket kapunk a Retinol : a Ráncok csökkentése.Mély, puha hámlás a bőr. (Míg a retinol, nem egy exfoliant, sem úgy működik, mint egy; az eredmények nagyon hasonlóak.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában