Kötet Haj Klipek,4 DB Kötet Haj Klipek Gyökér, Haj Gyökerei Önálló Fogást Haj Klipek, Volumen Haj Klipek a Göndör Haj(Rózsaszín)

Kötet Haj Klipek,4 DB Kötet Haj Klipek Gyökér, Haj Gyökerei Önálló Fogást Haj Klipek, Volumen Haj Klipek a Göndör Haj(Rózsaszín)

Rendeléséhez elérhető
HUF 4923.00
Készleten:

?【Kötet Haj Klipek】 : Volumen Haj Klipek készülnek ABS anyagbólÜreges ki felület, hosszú haj, fogak design, ragacsos a hajad cég, nem könnyű leesni, nem húz az érzés, de nem fáj a fejbőr. ?【Elegáns, Praktikus】 : A kötet roller klip, amely curl a gyökerek nélkül hajsütő vas, segítsen nekünk, hogy hozzon létre a stílusos fürtök, majd állítsa be azokat gyorsan a vonzóbb megjelenés. ?【Tervezési Koncepció】 : a Haj Gyökerét Kötet Tárat fogad el, de kialakítása, amely könnyen használható, valamint illik a haj határozottan.A rugalmas tavaszi kényelmes, hogy nyissa ki, majd csukja be,majd könnyű forma, bolyhos frufru vagy göndör. ?【Könnyű, Könnyen hordozható】 : Haj kötet a klipek könnyen hordozható, tárolására, alkalmas utazás vagy nyaralás, nem fogják növelni a cipeli a terhet, add, hogy egy bolyhos frizura bármikor. ?【Tökéletes Ajándék Választás】 : Hangerő hajcsat dekoráció nem csak egy csodálatos haj fogót, de az is lehet, hogy egy aranyos kis ajándék, hogy a barátnője, lányom, feleségem, vagy senki.Célunk a színvonalas termékek & szolgáltatások a jobb életet. ?【Kötet Haj Klipek】 : Volumen Haj Klipek készülnek ABS anyagból.Üreges ki felület, hosszú haj, fogak design, ragacsos a hajad cég, nem könnyű leesni, nem húz az érzés, de nem fáj a fejbőr. ?【Elegáns, Praktikus】 : A kötet roller klip, amely curl a gyökerek nélkül hajsütő vas, segítsen nekünk, hogy hozzon létre a stílusos fürtök, majd állítsa be azokat gyorsan a vonzóbb megjelenés. ?【Tervezési Koncepció】 : a Haj Gyökerét Kötet Tárat fogad el, de kialakítása, amely könnyen használható, valamint illik a haj határozottan.A rugalmas tavaszi kényelmes, hogy nyissa ki, majd csukja be,majd könnyű forma, bolyhos frufru vagy göndör. ?【Könnyű, Könnyen hordozható】 : Haj kötet a klipek könnyen hordozható, tárolására, alkalmas utazás vagy nyaralás, nem fogják növelni a cipeli a terhet, add, hogy egy bolyhos frizura bármikor. ?【Tökéletes Ajándék Választás】 : Hangerő hajcsat dekoráció nem csak egy csodálatos haj fogót, de az is lehet, hogy egy aranyos kis ajándék, hogy a barátnője, lányom, feleségem, vagy senki.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában