Fehér Zaj Gép Alszik, Aurola Aludni Hang Gép Nem-Hurok Nyugtató Hangok Baba Felnőtt Utazó, Hordozható Otthoni Iroda Utazási.

Fehér Zaj Gép Alszik, Aurola Aludni Hang Gép Nem-Hurok Nyugtató Hangok Baba Felnőtt Utazó, Hordozható Otthoni Iroda Utazási.

Rendeléséhez elérhető
HUF 2150.10
Készleten:

Aurola Fehér Zaj Gép, Nagy Alvó TársTökéletes Alvó, Álmatlanságban, Zökkenőmentes hurok 7 nyugtató természetes hangok, nincs ismétlés, majd szünetet hoz létre, békésen alszik környezetet.Stressz Létrehoz egy békés környezet, amely jobban segít ellazulni a test, mind a lélek, felszabadító, hogy a stressz, valamint hiperaktív elme.Ideális A Baba Nyugtató két típusú vagy megnyugtató altatódalt, hogy megnyugtassa a babát, ha ő sír.Adja meg a baba biztonságos légkörben, az jobb, ha alszol.Növeli a Koncentrációt Használja ezt a fehér zaj hang gép segít koncentrálni, miközben tanul, vagy dolgozik az irodában, így munkába, a dolgokat.Blokk Külső Zaj, Ez a fehér zaj gép hatékonyan blokkolja a zajok, például a szerető horkolás, ugató kutya, síró gyerekek, a szarvak dudál, stb.így elaludni gyorsabb. ⭐Összehasonlítani, hogy más gépek, fizet ugyanazt a pénzt, de több hangok funkció ez a Aurola fehér zaj hang gép. -7 simítás, valamint a hiteles hangzik. -Nem-megállás játszik, vagy állítsa az Auto-off timer gombot 30/60/90 játszik. -Állítható hangerő.A kötet a egyszerű csavar a csuklóját. -Fejhallgató-csatlakozó lehetővé teszi, hogy figyelj magántulajdonban, így nem zavarja a többieket. -Kiváló minőségű hangszóró, természetes hangok, beépített USB port töltés a telefon. -A természet altató, kábítószer-ingyenes megoldás, hogy megkönnyítse egy egészséges alvási környezet, anélkül, hogy a gyógyszert. -A két power módon működik mindenhol.HÁLÓZATI Adapter szerepel, hogy csatlakozóját a fali aljzatból.USB-kábel tartalmazza, hogy dugja be az USB port, mint a laptop.Termékleírás Szín : Fehér USB Kimenet : 5 V, 1 A Méret : 4.1 hüvelyk Tápellátás : AC 100 V-240 V, 50-60 HZ, Mi van a Dobozban? 1*Hang Gép 1*USB-Kábel 1*AC Adapter 1*Felhasználói Kézikönyv.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában