Peky 50Pcs Gyerekek Eldobható Face_Masks Tervez, 3-Rétegű Védő Színes Maszkot, az Orr Drót, a Lányok, a Fiúk Iskola (Multicolor 3)

Peky 50Pcs Gyerekek Eldobható Face_Masks Tervez, 3-Rétegű Védő Színes Maszkot, az Orr Drót, a Lányok, a Fiúk Iskola (Multicolor 3)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1529.10
Készleten:

NEM SZŐTT RÉTEG + MELTBLOWN RUHÁVAL RÉTEG + SZERKEZETI RÉTEG + BŐR-BARÁT VÍZÁLLÓ RÉTEGKészült az USA-ban vagy Importált.Fül Ciklus lezárása.VÉDENI THEOUTER RÉTEG + MELTBLOWN RUHÁVAL RÉTEG + SZERKEZETI RÉTEG + BŐR-BARÁT FILM. 【Méret】MÉRET : 6.50 PCS,nyújtunk túl pamut metairals alkalmas a 3-10 éves gyerekeket.Hogy Megfeleljen A Legtöbb Gyermek Fejét Típus. 【4 Rétegű Design】1 spunbond réteg vízálló, 2 & 3. meltblown rétegek hatékony szűrő, valamint rendelkezik kettős védelem, valamint a 4. spunbond réteg magába szívja a nedvességet, majd kanóc izzad.A fehér réteg belül is ad egy puha, kényelmes érzés.Vigyázz a gyermek bőrét. 【Különböző Minták】A gyerekek imádni fogják a dinoszauruszok, az űrhajósok, a bolygók, a világok, macskakarmolás ujjlenyomatok, valamint más különleges, aranyos mintákkal.Visel egy ilyen maszkot során az iskola biztosítja, hogy a gyermek jobb védelmet kap több dicséretet. 【Állítható Orr Vezeték 】A maszk jön egy hajlítható orrcsipesz, rugalmas fül hurkok.Ez biztosítja a kényelmes viselni, megakadályozza, hogy a szemüveg fogta fel, illetve csökkenti a nyomást a fül, arc.Tökéletes mindenféle gyerekek arcát formák. 【Alkalmazások】Ez a Facemask használható családi összejövetelek, iskolák, pártok, bevásárlóközpontok, áruházak, vidámpark, valamint egyéb mindennapi helyen.Ezért hatékonyan blokkolja a por, fröccsenő, valamint a kis részecskék.Lehet széles körben használt napi védelem, valamint az egészségügyi.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában