8 Db 12mm Dia Bronz Tükör Csavarokat Dekoratív Sapka Takarja Dió,Arany Kivitelben (Sapka Átmérője 9.3 mm)

8 Db 12mm Dia Bronz Tükör Csavarokat Dekoratív Sapka Takarja Dió,Arany Kivitelben (Sapka Átmérője 9.3 mm)

Rendeléséhez elérhető
HUF 8919.00
Készleten:

A termék szép, jó befejezéselegáns, nagyvonalú.Robusztus, tartós : anyaga kiváló minőségű sárgaréz, a szerkezete tömör, szilárd, tartós, de nem könnyű megtörni, illetve kárért.Fogadja el a multi-layer kezelés annak érdekében, hogy a termék nem könnyű viselet.meg lehet javítani, de vigyázzon, tükrök commendably, több elegáns megjelenés.Magas színvonalú szolgáltatást : Ha bármilyen kérdése van a termékeinkkel kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk, mi fog szolgálni, hogy 24 órán belül, akkor nem kell semmilyen veszteségért, amikor a vásárló a termékeket, a termékek megfelelnek önnek.Széles körben használják a tükrök, tea, asztalok, szekrények, illetve egyéb üveg bútorok.Specifikáció : Anyag : Réz-Szín : Arany(Caps & Alátétek) + Silver(Csavarok) Sapka Méret : 12 x 4,5 mm/0.18 inch(Átm x H) Mosógép/Gyűrű Méret : 9.15 inch (OD x ID) Csavar Magasság : 19.76 inch Súly : 25g Funkció : 1. A termék szép, jó befejezés.elegáns, nagyvonalú. Robusztus, tartós : anyaga kiváló minőségű sárgaréz, a szerkezete tömör, szilárd, tartós, de nem könnyű megtörni, illetve kárért. Fogadja el a multi-layer kezelés annak érdekében, hogy a termék nem könnyű viselet.meg lehet javítani, de vigyázzon, tükrök commendably, több elegáns megjelenés.Magas színvonalú szolgáltatást : Ha bármilyen kérdése van a termékeinkkel kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk, mi fog szolgálni, hogy 24 órán belül, akkor nem kell semmilyen veszteségért, amikor a vásárló a termékeket, a termékek megfelelnek 5.Széles körben használják a tükrök, tea, asztalok, szekrények, illetve egyéb üveg bútorok.Csomag Tartalmazza : 8 x Dekoratív Caps 8 x Csavarok 8 x Alátétek.

További részletek

Material:
Copper
Color:
Golden(Caps & Washers) + Silver(Screws)
Cap Size:
12 x 4.5mm/0.47 x 0.18 inch(Dia x H)
Washer/Ring Size:
9.5 x 3.9mm/0.37 x 0.15 inch (OD x ID)
Screw Height:
19.3mm/0.76 inch
Weight:
25g
Feature:
1. The product is beautiful, with good finish. elegant and generous.:
2. Robust and durable:
made of high-quality brass, the structure is solid, solid, durable, and not easy to break and damage.
3. Adopt multi-layer treatment to ensure that the product is not easy to wear.and It can fix and decorate mirrors commendably, create more elegant look.:
4.High quality service:
If you have any questions about our products, please contact us, we will serve you within 24 hours, you will not have any loss when purchasing our products, and our products will satisfy you
5.Used widely in mirrors, tea tables, wardrobes or other glass furnitures.:
Package Include:
8 x Decorative Caps:
8 x Screws:
8 x Washers :

Hasonló termékek a kategóriában