Unisex Póló Szatén Raszta & Zsinórra kap 3 Tele,az Éjszakai Alvás Teljes Fedelét hajápolás Kalap A Nők, a Férfiak (set2)

Unisex Póló Szatén Raszta & Zsinórra kap 3 Tele,az Éjszakai Alvás Teljes Fedelét hajápolás Kalap A Nők, a Férfiak (set2)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1169.10
Készleten:

100% SpandexRugalmas bezárása.Csak A Kézi Mosogatás. ★ANYAG : Luxus Spandex (95%Pamut+5% Spandex), megakadályozza, hogy a sima, fénylő, illetve törés, az egészséges haj növekedését. ★CSOMAG : 3 db érték tele van különbség a színek, Egyszerű Szürke/Bor/Fekete. ★HASZNOS DESIGN : Pocket funkció megvédi a hosszú fürtök, természetes stílus, szemüveg, fordulatot, vagy zsinórra.Nem karcoló, Kiváló minőségű szatén motorháztető éjszakai használatra. ★A MÉRET ILLIK LEGINKÁBB : Hosszú területe Nagyobb Szemüveg a legtöbb, Kiváló használja a Gazdaság.Maradj megszakítás nélküli, illetve a hely során, éjszakai viselet, védi a hajat a törés& Szöszt A Zárakat. ★100% - os Elégedettségi Szolgáltatás,pls kapcsolatot velünk, ha nem elégedett a termékekkel, meg fogunk oldani a problémát, amennyire tudjuk.DESCRPTION: CSOMAG : 3 DB KÜLÖNBSÉG SZÍN RASZTA KALAPJÁT MÉRET : EXTRA HOSSZÚ, SLOUCHIER VISSZA , STRECTCHABLE FEJPÁNT ILLIK LEGINKÁBB.FUNKCIÓ : VÉDI A HAJAT A TÖRÉS, ILLIK PUHA, NEM JÖN LE FEJÉT, EGÉSZ ESTÉT, TÉNYLEG MEGŐRZÉSE FRIZURA ALVÓ TARTJA TOVÁBB.FELSZERELT VASTAG&SZÉLES TARTÓS GUMISZALAG, HOGY A HELYÉN MARADJON, MÉG AKKOR IS, AMIKOR ALSZOL.TÖBBET NEM ÉBRED FEL A GÖNDÖR HAJÚ.TARTSA A SZŐRSZÁLAK STÍLUST KERES, FRISS, CSODÁLATOS.PUHA, LÉLEGZŐ, VALAMINT HYPOALIERGENIC A MAXIMÁLIS KÉNYELEM ÉRDEKÉBEN.EZ BEFOGADÁSÁRA TERVEZTÉK, MÉG A NYUGTALAN A TALPFA.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában