Élelmiszer-Olló, SinYe Fehér Konyhai Ollóval Védő Tok, Hosszú Penge, Konyhai Olló a Csirke,Minden Célra Olló Finom Fogazat (fehér)

Élelmiszer-Olló, SinYe Fehér Konyhai Ollóval Védő Tok, Hosszú Penge, Konyhai Olló a Csirke,Minden Célra Olló Finom Fogazat (fehér)

Rendeléséhez elérhető
HUF 0.33
Készleten:

[Konyha Használati] : Használja ezt az ollót a vágás zöldséget apró darabokra, ha így stirfry,saláta, vagy házi készítésű levestÖn is tudja használni őket, hogy a vágott hús, egységes méretű,nyers, főtt csirke,uborka,sárgarépa,sajt,paradicsom,hagyma,gyógynövények,csirkemell,pizza szeletelés,vágás spagetti,mindent konyha kapcsolódik, valamint több. [Penge] : Ultra elég éles,erős, erős,nem könnyen hajlott.Ezek olló fantasztikus konyha utility.Ez is tartalmaz egy műanyag tok védi a pengék, ha vannak tárolva. [Kényelmes Fogantyú] : A fogantyú mérete megfelel a nagy vagy kicsi kéz.A kilincs lyuk elég hely, hogy tartsa.Kétkezes kialakítás a bal vagy a jobb kezét.Használhatja ezeket az olló sokkal könnyebb minden. [A Konyha] : Ezek olló célú használata nyitó csomagok,vágás, papír,növény,kis fa, végtagok. [Nincs Rozsda a Megfelelő Ellátás] : Kézi mosás ajánlott az ollót, hogy száraz a törölközőt azonnal tárolás előtt, amely lehet elkerülni a rozsda hatékonyan.Az olló nagyon éles,ezért tartsa távol a gyerekeket. [Konyha Használati] : Használja ezt az ollót a vágás zöldséget apró darabokra, ha így stirfry,saláta, vagy házi készítésű levest.Ön is tudja használni őket, hogy a vágott hús, egységes méretű,nyers, főtt csirke,uborka,sárgarépa,sajt,paradicsom,hagyma,gyógynövények,csirkemell,pizza szeletelés,vágás spagetti,mindent konyha kapcsolódik, valamint több. [Penge] : Ultra elég éles,erős, erős,nem könnyen hajlott.Ezek olló fantasztikus konyha utility.Ez is tartalmaz egy műanyag tok védi a pengék, ha vannak tárolva. [Kényelmes Fogantyú] : A fogantyú mérete megfelel a nagy vagy kicsi kéz.A kilincs lyuk elég hely, hogy tartsa.Kétkezes kialakítás a bal vagy a jobb kezét.Használhatja ezeket az olló sokkal könnyebb minden. [A Konyha] : Ezek olló célú használata nyitó csomagok,vágás, papír,növény,kis fa, végtagok. [Nincs Rozsda a Megfelelő Ellátás] : Kézi mosás ajánlott az ollót, hogy száraz a törölközőt azonnal tárolás előtt, amely lehet elkerülni a rozsda hatékonyan.Az olló nagyon éles,ezért tartsa távol a gyerekeket.Ezek az olló nagy a különböző háztartási feladatokat.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában