KZLAA Macska Macska Lakás Cica Ágy, Fedett Erős, Modern Macska Menedéket, Bútorok, Emberek, & Pet Kettős felhasználású Haza Széklet (2 Történet)

KZLAA Macska Macska Lakás Cica Ágy, Fedett Erős, Modern Macska Menedéket, Bútorok, Emberek, & Pet Kettős felhasználású Haza Széklet (2 Történet)

Rendeléséhez elérhető
HUF 5399.10
Készleten:

【2 Történet & Telepített】Ez a macska torony szálloda 3 szinten interaktív szórakozás, a macska barátok nyugodtan pihenhet, vagy a 2 tágas macska házak beltéri macskák vagy a felső platform a macska lakásA pet-ház megérkezik, már össze. 【Kényelmes Helyet】kínál a macska egy tökéletes rejtekhelyet, valamint privát alszik helyen, hogy a nap vagy ölelésnek.Belső párna, pihe puha, kényelmes, könnyen tisztítható. 【Stabil Szerkezet】az egész testet A macska lakás készült könnyű, erős poliészter szövet, forgácslap, illetve fogad el egy megvastagodott alsó lemez, amely lehetővé teszi, hogy a macskát, hogy stabilan esik a macska a házban, ha szabad ugrani játszani.Ez a macska-barlang tudja elviselni, 220 kilót hosszan a 3 macskák belül 22 font. 【Emberek & Pet Kettős felhasználású】Ez a termék nem csak egy macska a házban, hanem az emberi bútorok.Használhatja, mint egy éjjeliszekrény, egy kisasztal, lábtartó, egy dísz, egy nappali, dekoráció, de magát könnyen illeszkedik a stílus, egyéb bútorok. 【Érdekel Utasításokat】Könnyű vákuum, vagy a helyszínen tisztítsa meg a pet-kocka, a macskák, mint szükséges.Ha bármilyen kérdése van, kérjük, bátran forduljon hozzánk!.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában