LANGQII Piros LED fényterápiás Készülék - 60PCS High Power Led-ek 660nm & 850nm,Javítja az Alvás, Bőr Egészségét, Izom Fáradtság Recovery.

LANGQII Piros LED fényterápiás Készülék - 60PCS High Power Led-ek 660nm & 850nm,Javítja az Alvás, Bőr Egészségét, Izom Fáradtság Recovery.

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.33
Készleten:

alumínium 【A megfelelő hullámhossz a test 】 Ez a piros fény áll 30db 660nm piros fény & 30db 850nm NIR fények.Piros lámpa jó a bőr egészségének, NIR a legjobb a mély szöveti visszaállítani. 【OTTHONI HASZNÁLATRA TERÁPIA】Vörös fény terápia régen korlátozott, hogy a drága szalonok, de most lehet elérni minden előnyét a vörös fény terápia otthon minden nap.Fokozza a bőr egészségét, fokozza a védettséget, enyhíti a fáradtságot, pedig még csak 20-30 perc. 【Távirányító】Használni, az arc, váll, derék, has, lábak, a 5-30 perc, minden egyes alkalommal, amikor a távoli időzítés segít elaludni, egyszerűen.Ami még fontosabb, a készülék is alkalmas a kedvtelésből tartott állatok, például a kutyák, macskák, stb. ez a készüléket, hogy megtapasztalják a kényelmes, természetes fizikai fájdalom megoldás otthon. 【Biztonságos, Természetes】 által Ajánlott egészségügyi szakemberek.Terápia vörös fény lehet használni, többször egy nap, Alkalmas minden bőrtípusra.Ez a sokoldalú meg lehet fertőzni a szervezet különböző részein, mint például a hát, nyak, vállak, lábak enyhíti a test fáj.Tovább használja, s érezni fogod a különbséget. 【30 Napon AGGÓDJ INGYENES VISSZATÉRÍTÉS & 1 ÉV TELJESKÖRŰ GARANCIA】 . Bár a legtöbb ember számára igen előnyös a vörös fény terápia, nem egy terápia alkalmas mindenki számára.Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdése, hogy felajánlja szakmai iránymutatást.Szenvednek, ezek a problémák az élet : nyaki fájdalom, vállfájdalom, hátfájás, ízületi fájdalom, öregedő bőr, ülő munka, sport sérülések stb.A vörös fény terápia lámpa segítségével!Enyhíti a fájdalmat, a bőr finomabb, gyönyörű.Ha ön látszó-ba tartalmazó vörös fény terápia a fitness program,LANGQII a legjobb megoldás!.A vörös fény terápia készülék két 1 : 1 arány hullámhosszú, hogy biztosítja a tökéletes kombinációja a fény terápia. 660nm vörös fény, nagy a bőr kezelések, míg 850nm NIR fény alkalmas mély szöveti kezelések, mert a különböző átható képességeit.javasoljuk, hogy használja belül 3-6 centire, 5-30 perc célterület,egyszer vagy kétszer egy nap. 20-47 hüvelyk állítható lesz, valamint ingó, hogy bárhova.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában