FECAMOS Szerencsejáték Fél Billentyűzet Egér, Izzó Szabott RGB Háttérvilágítás egyrészt Billentyűzet Egér Combo Tabletta

FECAMOS Szerencsejáték Fél Billentyűzet Egér, Izzó Szabott RGB Háttérvilágítás egyrészt Billentyűzet Egér Combo Tabletta

Rendeléséhez elérhető
HUF 7067.70
Készleten:

[Kompatibilis] Egy kézzel billentyűzet-egér, kompatibilis az Android telefonok, táblagépekNem teljesen kompatibilis (MTK) Android eszközökkel, nem kompatibilis a kisebb verzió az IOS eszköz rendszerek (nincs akkumulátor). [Egyedi] Játék, billentyűzet, egér, meg kell, hogy töltse le a Shooting Plus ALKALMAZÁST a Google Play vagy az App Shop, majd hozzon létre billentyűzet-egér gombok a mobil játék ugyanolyan, mint a virtuális gombokat a játék. [Háttérvilágítás Mód] egyrészt billentyűzet egér combo vagy kikapcsolhatja az RGB háttérvilágítás. 35 izzó betűk, játszani éjszaka, nem kell bekapcsolni a szobában lámpa, RGB háttérvilágítás hatása hozza meg egy hűvösebb tapasztalat. [Pontos, Rugalmas] Egyik kezét a billentyűzet, illetve egér mobil játék segítségével a billentyűzet vagy az egér gyorsabb, pontosabb, jobb, mint az ujjaival a telefonon. [Alkalmas Játékok] Mobil játék billentyűzet-egér kombó, különösen alkalmas FPS mobil játékok, mint a PUBG Mobil, a Szabályok, a Túlélés, a Modern Combat 5, a Kritikus OPS, stb. [Kompatibilis] Egy kézzel billentyűzet-egér, kompatibilis az Android telefonok, táblagépek.Nem teljesen kompatibilis (MTK) Android eszközökkel, nem kompatibilis a kisebb verzió az IOS eszköz rendszerek (nincs akkumulátor). [Egyedi] Játék, billentyűzet, egér, meg kell, hogy töltse le a Shooting Plus ALKALMAZÁST a Google Play vagy az App Shop, majd hozzon létre billentyűzet-egér gombok a mobil játék ugyanolyan, mint a virtuális gombokat a játék. [Háttérvilágítás Mód] egyrészt billentyűzet egér combo vagy kikapcsolhatja az RGB háttérvilágítás. 35 izzó betűk, játszani éjszaka, nem kell bekapcsolni a szobában lámpa, RGB háttérvilágítás hatása hozza meg egy hűvösebb tapasztalat. [Pontos, Rugalmas] Egyik kezét a billentyűzet, illetve egér mobil játék segítségével a billentyűzet vagy az egér gyorsabb, pontosabb, jobb, mint az ujjaival a telefonon. [Alkalmas Játékok] Mobil játék billentyűzet-egér kombó, különösen alkalmas FPS mobil játékok, mint a PUBG Mobil, a Szabályok, a Túlélés, a Modern Combat 5, a Kritikus OPS, stb.Szolgáltatás : 1. [Kompatibilis] Egy kézzel billentyűzet-egér, kompatibilis az Android telefonok, táblagépek.

További részletek

Item Type:
One Hand Keyboard Mouse
Material:
ABS
Cable Length:
Approx. 1.4m/4.6ft
BT:
4.2
Number of Keys:
35 Keys
Be Applicable:
Suitable for FPS Mobile Games Such As for PUBG Mobile, for Call of Duty Mobile, for Rules of Survival, for Modern Combat 5, for Critical OPS and More:
Features:
1. There are two USB ports and a 5V power port on the side of both products. The power supply or mouse and keyboard should be connected to the ports as marked above. Other USB ports can only be used for device charging. Before playing the game, open the phone pause window to limit the game and APP drive. Before the BT connection, the mobile mode should be according to your mobile phone. For Android phone press Ctrl 1 to switch to for Androi:

Hasonló termékek a kategóriában