QUUL Fali Polc - Fa Falra Szerelhető Kijelző Polc Nappali, Fürdőszoba, TV Fali Tároló Partíció Rack Virág Polc (Szín : Stílus 1)

QUUL Fali Polc - Fa Falra Szerelhető Kijelző Polc Nappali, Fürdőszoba, TV Fali Tároló Partíció Rack Virág Polc (Szín : Stílus 1)

Rendeléséhez elérhető
HUF 67842.90
Készleten:

★ Anyaga : fa ★ Méret : 90 * 20 * 21. ★ Kiválasztott anyagok, tartós, átlátszó textúra, jobb textúra. ★ Van bevonva, barátságos növényi olaj, meg egy sima felületre, amely nem terjed ki a fát, gabonát. ★ Ez a polc segítségével tárolja a holmiját, majd tartani a hazai tiszta környezet. ★ Méret : 90 * 20 * 21. ★ Kiválasztott anyagok, tartós, átlátszó textúra, jobb textúra. ★ Van bevonva, barátságos növényi olaj, meg egy sima felületre, amely nem terjed ki a fát, gabonát. ★ Ez a polc segítségével tárolja a holmiját, majd tartani a hazai tiszta környezet.Termék Kategória : Polcok, Tároló Shelves Material : fa.Méret : 90 * 20 * 21.A kiválasztott anyagok, tartós, átlátszó textúra, jobb textúra.Alkalmas : konyha, otthon, bathroom A többrétegű rack nagy tárhelyet, hogy bárhol elhelyezhető.Díszíteni a falakat, könyveket, szép díszeket, valamint szintetizálni egy jó kijelző fal.Könnyű telepíteni, akkor cseszd meg, ahol tetszik.Megjegyzés : Ez a termék tartalmazza a polcokon.Más termékek nem az értékesítési területen.Vas lemez, barátságos, formaldehid-mentes, jó vízálló teljesítmény, jó teherbíró tulajdonságok.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában