Víz Szifon, 1,8 méter antisztatikus PVC Szifon Gáz/Üzemanyag/Víz Szifon Tömlő Szivattyú Kézi Kézi Folyékony átvezető Cső Biztonságosan

Víz Szifon, 1,8 méter antisztatikus PVC Szifon Gáz/Üzemanyag/Víz Szifon Tömlő Szivattyú Kézi Kézi Folyékony átvezető Cső Biztonságosan

Rendeléséhez elérhető
HUF 3.00
Készleten:

Magas minőségű Anyagok : A Víz Szifon készült kiváló minőségű PVC + Réz,ezt a PVC tömlő, antisztatikus, ami sokkal biztonságosabb át gyúlékony folyadékokTiszta tömlő lehetővé teszi, hogy figyeljük meg, mi visz át.Alkalmazás : Az üzemanyag-szifon tömlő lehetővé teszi, hogy szar folyékony egyik tartályból a másikba, nagyon ideális lopnak, üzemanyag, gáz, olaj, víz, inni, festék, valamint számos egyéb folyadékok, akkor lehet jó választás a hajók, járművek, fűnyíró traktorok, akvárium, medence több.Antisztatikus, könnyen tisztítható, nagy szívó szívó cső pvc cső.Egyszerű Használat : A víz szifon egyszerű, hogy működik, csak meg kell tedd az egyik végét a víz vagy más folyadék, illetve a másik végén egy másik tartályba, akkor lehet pumpálni, hogy átadó, illetve könnyen befejezni az átadó pár pillanat múlva.Megjegyzés : Helyezze be a szerelvény végén a tartályba vagy lopnak, a másik végét pedig, hogy hol vagy szív kell.Biztosítja a megfelelő magasság különbség.Rázd fel vagy le, amíg a folyadék kezd folyni.Távolítsa el a szerelvény végén a folyadék, s a szív megáll.Elkötelezettség : hisszük, hogy a prémium minőségű, de jó szolgálatot fog nyer a bizalom.Ha nem elégedett a termékkel, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, akkor visszatérítjük a teljes összeget, majd hozok neked egy 100% - os gondtalan vásárlási élmény.Jellemzők : Ez a PVC tömlő, antisztatikus, ami sokkal biztonságosabb át gyúlékony folyadékok.Ez shake-aktív, könnyen használható, önfelszívó.Használható biztonságosan átutalás gáz, üzemanyag, akvárium víz, ivóvíz, stb.Tiszta tömlő lehetővé teszi, hogy figyeljük meg, mi visz át.Az intézkedések körülbelül 1,8 méter, használni, mint egy szivattyú tartalék, valamint a sürgősségi elem.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Material : PVC + Brass Color : Transparent Length : kb.91 ft Weight : kb.2 oz Package Lista : 1 * Szifon Hose Using Utasítás : 1. Helyezze be a megfelelő vég a tartályba vagy lopnak, a másik végét pedig, hogy hol vagy szív kell.Biztosítja a megfelelő magasság különbség. Rázd fel vagy le, amíg a folyadék kezd folyni. A folyékony automatikusan folyik a csövön keresztül, mivel a szifon hatás.

További részletek

Condition:
100% Brand New
Material:
PVC + Brass
Color:
Transparent
Length:
approx. 1.8m/5.91ft
Weight:
approx. 288g / 10.2oz
Package List:
1 * Siphon Hose:
Using Instruction:
1. Insert the fitting end into the container you are siphoning from and another end into where you are siphoning to. Ensure the proper height difference.:
2. Shake up and down to until the liquid begins to flow.:
3. The liquid will automatically flow through the pipe due to the siphon effect.:
4. Remove the fitting end from the liquid and the siphoning will stop.:
Note:
1. Please allow 0-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Hasonló termékek a kategóriában