Cumi Függő - Fixx - JUMBO Felnőtt Fogszabályozó Terápiás Aludni Támogatás - XXL Szilikon Cumi - 10-es Méret (Aqua Csiga)

Cumi Függő - Fixx - JUMBO Felnőtt Fogszabályozó Terápiás Aludni Támogatás - XXL Szilikon Cumi - 10-es Méret (Aqua Csiga)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1799.10
Készleten:

?Célja, hogy lehetővé teszi a levegő áramlását, valamint a tőgyet, mint egy igazi cumit ?Túlméretezett pajzs stabilitást hosszabb használat. ?Speciálisan tervezték, fogszabályozó teat könnyű, hogy tartsa a helyét. ?Megfelelően alakú, cumi csökkenti az irritációt. ?Segíthet a szorongás, horkolás, alvás, dohányzásról való leszokás, vagy a fogyás. ?Kiváló minőségű anyagok lehetővé teszik a magas hő tisztítás. ?Biztonságos forrni. ?Célja, hogy lehetővé teszi a levegő áramlását, valamint a tőgyet, mint egy igazi cumit. ?Túlméretezett pajzs stabilitást hosszabb használat. ?Speciálisan tervezték, fogszabályozó teat könnyű, hogy tartsa a helyét. ?Megfelelően alakú, cumi csökkenti az irritációt. ?Segíthet a szorongás, horkolás, alvás, dohányzásról való leszokás, vagy a fogyás. ?Kiváló minőségű anyagok lehetővé teszik a magas hő tisztítás. ?Biztonságos forrni.Végre egy cumi a tökéletes illeszkedést, hogy hozza meg tiszta öröm.Fixx egy professzionálisan megtervezett felnőtt mega cumit.Speciálisan tervezték, hogy maradjon a szája, minimális erőfeszítéssel, így a legjobb cumi alszik áll rendelkezésre.Sima felületek, valamint skála design, hogy ez egy hibátlan magnum opus (szép munka).A levegő áramlását, méret, forma, már gondosan tervezték, hogy biztosítsák a legmagasabb funkció, valamint a kényelem a felhasználó számára.Nincs semmi, mint a Fixx elérhető, bárhol a világon.C ' est la kis ellenállás.A méret ez a cumi nagyon nagy, de legalább 30% - kal nagyobb, mint a másik cumi hordoz.A pajzs intézkedések 85mm*59mm (3.A szilikon cumi intézkedések 63*37*28mm (2.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában