Lé Wrld Plakátok Borító Poszter Zene Szoba Esztétikai Vászon Wall Art Dekor keret nélküli Szett (6 8X12in) (LÉ WRLD, 8X12)

Lé Wrld Plakátok Borító Poszter Zene Szoba Esztétikai Vászon Wall Art Dekor keret nélküli Szett (6 8X12in) (LÉ WRLD, 8X12)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.00
Készleten:

1 Keret nélküli Kialakítás : Ez a Lé wrld Poszter vászon nyomtatás fogad el, keret nélküli kialakítás, megjelenítése a teljes szépség, a Borító pedig, hogy a kép tisztább, még vonzóbb. Méret 8in x 12in, Készlet 6 : Ez a vászon nyomtatás intézkedések 8 cm x 12 cm, amely egy közepes méretű, kényelmesen lóg bármilyen hely, például egy hálószoba, nappali, vagy az irodában.Mert ez a keret nélküli, akkor tedd fel, bot, vagy egy hegy elérni egy szép hatást.Ez a szett tartalmaz két ujjlenyomatot. Nagy Felbontású Nyomtatás : Ez a vászon nyomtatás használja nagy felbontású nyomtatási technológia, amely biztosítja, hogy a kép adatai egyértelmű, a színek fényes, valamint a nyomtatási nem fakul, könnyen, amely lehetővé teszi, hogy élvezze a valósághű ábrázolása Lé wrld. Értékesítés utáni Szolgáltatás : nyújtunk professzionális értékesítés utáni szolgáltatás.Ha bármilyen probléma a használat során, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba időben, mi pedig aktívan megoldani őket.Ha nem elégedett, akkor is visszafizetjük önnek a teljes. Album Borító Plakát : Ez a vászon nyomtatás egy Lé wrld album borítója, poszter, így kiváló Lé wrld ajándék, vagy az árut.Függetlenül attól, hogy a vásárlás magad, vagy adja barátok vagy a család, ez egy nagyon különleges ajándék. Keret nélküli Kialakítás : Ez a Lé wrld Poszter vászon nyomtatás fogad el, keret nélküli kialakítás, megjelenítése a teljes szépség, a Borító pedig, hogy a kép tisztább, még vonzóbb. Méret 8in x 12in, Készlet 6 : Ez a vászon nyomtatás intézkedések 8 cm x 12 cm, amely egy közepes méretű, kényelmesen lóg bármilyen hely, például egy hálószoba, nappali, vagy az irodában.Mert ez a keret nélküli, akkor tedd fel, bot, vagy egy hegy elérni egy szép hatást.Ez a szett tartalmaz két ujjlenyomatot. Nagy Felbontású Nyomtatás : Ez a vászon nyomtatás használja nagy felbontású nyomtatási technológia, amely biztosítja, hogy a kép adatai egyértelmű, a színek fényes, valamint a nyomtatási nem fakul, könnyen, amely lehetővé teszi, hogy élvezze a valósághű ábrázolása Lé wrld. Értékesítés utáni Szolgáltatás : nyújtunk professzionális értékesítés utáni szolgáltatás.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában