Wc Kefe, Wc Kefe Fali Wc Kefe tulajdonosa Fürdőszoba, WC Wc-Kefe Készlet Műanyag Mosó Fehér/Fekete Wc-csésze Ecset (Szín : Fekete)

Wc Kefe, Wc Kefe Fali Wc Kefe tulajdonosa Fürdőszoba, WC Wc-Kefe Készlet Műanyag Mosó Fehér/Fekete Wc-csésze Ecset (Szín : Fekete)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.67
Készleten:

【Elegáns, MODERN DESIGN】Miért válassza a Wc kefe?Ez nem csak egy eszköz, de az is több, mint egy dekoráció fürdőszobaAz ergonomikus wc kefe szakmailag tervezett, a fürdőszoba, ami a fürdőszobában több tiszta, modern. ◆Tudják illeszteni a falon,nem megszálló helyzetben,A kompakt fali design ideális kicsi. ◆Ecset funkciók takarítási forma célja a nehezen elérhető sarkokat.2 Dx39 H cm-es/9. ◆Hatékony eltávolítása szabálytalan sarokban foltok,alkalmazni a különböző padló,wc,fürdőkád. 【Elegáns, MODERN DESIGN】Miért válassza a Wc kefe?Ez nem csak egy eszköz, de az is több, mint egy dekoráció fürdőszoba.Az ergonomikus wc kefe szakmailag tervezett, a fürdőszoba, ami a fürdőszobában több tiszta, modern. ◆Tudják illeszteni a falon,nem megszálló helyzetben,A kompakt fali design ideális kicsi. ◆Ecset funkciók takarítási forma célja a nehezen elérhető sarkokat.2 Dx39 H cm-es/9. ◆Hatékony eltávolítása szabálytalan sarokban foltok,alkalmazni a különböző padló,wc,fürdőkád.MRXFN【TARTÓS & HATÉKONY BRUSHToilet ecset 360clean a wc mélyen, könnyen megközelíthető minden része,mint például az alá - rim szakasz.Wc Kefe tartós, könnyen tisztítható, használat után.Termék neve : Wc-kefe, valamint holders Material : Plastic Dimensions : 25.2 Dx39 H cm-es/9.37 H inch Material : Műanyag, tartós, könnyen kezelhető, nem fakulnak, hosszú élet.Jellemzők : Cserélhető kefe fej, könnyen cserélhető, könnyen karbantartható.Ha bármilyen kérdése van,ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Normális körülmények között,akkor a hajó belül 1-3 nap,szállítási idő 15-20 nap ,ha nem kap áruk után 30 nappal,kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában