Zsebében Nyomtató, többfunkciós Mini Zsebében Nyomtató időtakarékos Könnyen hordozható Könnyen hordozható Fotó Címke Memo(Rózsaszín)

Zsebében Nyomtató, többfunkciós Mini Zsebében Nyomtató időtakarékos Könnyen hordozható Könnyen hordozható Fotó Címke Memo(Rózsaszín)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3.00
Készleten:

◆◆◆◆◆【KÖNNYEN kezelhető & KÖNNYEN hordozható】A compacet méret, könnyű súly, mind a vezeték nélküli kialakítás, hogy a könyv szerinti, a működési sokkal könnyebb ◆◆◆◆◆【Többfunkciós MINI NYOMTATÓ】A mini nyomtató lehetővé teszi a rugalmas nyomtatás, használhatja, hogy a nyomtatás jegyzetek, feljegyzések, phots, címkék, stb. ◆◆◆◆◆【IDŐ-MEGTAKARÍTÁS, VALAMINT a MUNKAERŐ-MEGTAKARÍTÁS FOTÓ NYOMTATÓ】Ez a zsebében nyomtató tartalék mindketten időt szentelnek a kézírás, így nagymértékben javítja a hatékonyságot. ◆◆◆◆◆【KÖRNYEZETI BIZTONSÁGBAN, TELEFON, NYOMTATÓ】A termikus papaer a nyomtató belsejében teljesen környezetbarát, rendkívül költség effectiveas jól. ◆◆◆◆◆【APP-KOMPATIBILIS TERMIKUS MINI NYOMTATÓ】Kompatibilis egy App, akkor a képeket keresni a kérdést, majd gyorsan szerezze be analitikai válaszokat. ◆◆◆◆◆【KÖNNYEN kezelhető & KÖNNYEN hordozható】A compacet méret, könnyű súly, mind a vezeték nélküli kialakítás, hogy a könyv szerinti, a működési sokkal könnyebb. ◆◆◆◆◆【Többfunkciós MINI NYOMTATÓ】A mini nyomtató lehetővé teszi a rugalmas nyomtatás, használhatja, hogy a nyomtatás jegyzetek, feljegyzések, phots, címkék, stb. ◆◆◆◆◆【IDŐ-MEGTAKARÍTÁS, VALAMINT a MUNKAERŐ-MEGTAKARÍTÁS FOTÓ NYOMTATÓ】Ez a zsebében nyomtató tartalék mindketten időt szentelnek a kézírás, így nagymértékben javítja a hatékonyságot. ◆◆◆◆◆【KÖRNYEZETI BIZTONSÁGBAN, TELEFON, NYOMTATÓ】A termikus papaer a nyomtató belsejében teljesen környezetbarát, rendkívül költség effectiveas jól. ◆◆◆◆◆【APP-KOMPATIBILIS TERMIKUS MINI NYOMTATÓ】Kompatibilis egy App, akkor a képeket keresni a kérdést, majd gyorsan szerezze be analitikai válaszokat.Szolgáltatás : 1. Ez a zsebében nyomtató tartalék mindketten időt szentelnek a kézírás, így nagymértékben javítja a hatékonyságot. A mini nyomtató lehetővé teszi a rugalmas nyomtatás, használhatja, hogy a nyomtatás jegyzetek, feljegyzések, phots, címkék, stb. A termikus papaer a nyomtató belsejében teljesen környezetbarát, rendkívül költség effectiveas jól. Kompatibilis egy App, akkor a képeket keresni a kérdést, majd gyorsan szerezze be analitikai válaszokat.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában