Tesheer 1772, hogy Tesla töltőadapter 60 A/250V AC Kompatibilis SAE J1772 Töltő alkalmas Tesla Mobil Töltő tartozék (Fehér)

Tesheer 1772, hogy Tesla töltőadapter 60 A/250V AC Kompatibilis SAE J1772 Töltő alkalmas Tesla Mobil Töltő tartozék (Fehér)

Rendeléséhez elérhető
HUF 0.67
Készleten:

【Design Minden Modell Év】Tesheer töltőadapter célja, hogy csatlakoztassa a SAE J1772 töltők, hogy a Tesla járműTökéletes kiegészítők Tesla Model 3 Tesla Model Y, bármely modell év.Ez lesz az egyik a praktikus ajándékokat a Tesla. 【Kényelmes töltés】, Amikor veled van, anélkül, hogy egy Tesla charging station a közelben megtalálható egy Level 1 vagy 2 J1772 töltőállomás használja adapter díjat a Tesla.Ez növelni fogja a száma, töltők, a Tesla.Könnyű súly, majd tűzálló, hogy a töltés biztonságosabb. 【Sportos Divat Design】A fehér szín több, elegáns, tiszta, amelyek megfelelnek az eredeti töltő kábel szépen.Ez a lángálló, nyomás-ellenálló, de kopásálló hozzáadott biztonság.A vízálló kivitel aggodalomra-ingyenes szabadtéri töltés.Választhat igényei szerint. 【Prémium Anyag】A töltőadapter készült nagy szilárdságú ABS anyag tartós, hosszú távú használat.Névleges áram, valamint feszültség 250 V, 80 A max,, amely számol fel Tesla gyorsabb.Ez működik a környezet -22°F-122°F (-30°C-tól 50°C-on), hatékony, biztonságos töltés. 【Könnyen Használható】Ez a Tesla Mobil Töltő Tartozék szuper könnyű használni.Csak csatlakoztassa, illetve húzza ki az adaptert a SAE J1772 töltő egy pillanat.Nem lenne kényelmesebb az utazás. 【Értékesítés utáni szolgáltatás】Ha bármilyen minőségi probléma a töltő, kérjük, küldd el e-mailben.Töltés Adapterrel a Tesla.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában