SilverStone-Technológia Vezeték nélküli Távoli Számítógép Power/Reset Kapcsoló, USB 2.0 9-pin ES02-USB (SST-ES02-USB-USA)

SilverStone-Technológia Vezeték nélküli Távoli Számítógép Power/Reset Kapcsoló, USB 2.0 9-pin ES02-USB (SST-ES02-USB-USA)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2789.10
Készleten:

Az irányítást a számítógép, bárhol a szobában, akár 20 méter a mellékelt 2 4 GHz távirányító. 4 GHz vevő kihasználva az univerzális USB-9 pin Férfi csatlakozó.Magában foglalja a power / reset kapcsoló Y-kábel.Magában foglalja a jobbra-balra ferde USB adapterek.Van egy működési tartomány 20 méter (szabad térben).ES02 USB-s Távirányító.Az irányítást a számítógép, bárhol a szobában, akár 20 méter a mellékelt 2. 4 GHz távirányító. 4 GHz vevő kihasználva az univerzális USB-9 pin Férfi csatlakozó.Magában foglalja a power / reset kapcsoló Y-kábel.Magában foglalja a jobbra-balra ferde USB adapterek.Van egy működési tartomány 20 méter (szabad térben).ES02 USB-s Távirányító.ES02 egy kényelmes távoli kapcsoló készlet által tervezett silverstone, hogy vezeték nélkül kapcsolja be / ki, majd indítsa újra a computer.By kihasználva a meglévő standard 2. 4 GHz RF vezeték nélküli technológia, USB 2. 0 belső 9-pin csatlakozó, valamint a power / reset pin fejlécek egy alaplap, a ES02 kit könnyű telepíteni, illetve használni belül 20 méter csatlakoztatott számítógéphez.Egy mellékelt Y-kábel biztosítja a számítógép esetében a saját erő pedig a reset gomb használható egyidejűleg a ES02, ha szükséges.Felhasználók keres egy biztonsági megoldás egyszerűbb, mint a szoftver, beléptető fogja találni ES02, hogy egy jó alternatíva.Azok a számítógépek található, nehezen megközelíthető területen, vagy sajátos használat módja is megtaláljuk a ES02, hogy nagyon hasznos.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában