Ábécé Poszter Tér Dekoráció a Fiúk Szoba Fa Mágneses Poszter Vászon Vállfák a Falak, 2 Készlet 16 x 24 Hüvelyk Abc Art Print a Kisgyermekek

Ábécé Poszter Tér Dekoráció a Fiúk Szoba Fa Mágneses Poszter Vászon Vállfák a Falak, 2 Készlet 16 x 24 Hüvelyk Abc Art Print a Kisgyermekek

Rendeléséhez elérhető
HUF 1699.20
Készleten:

【 Egyedi Ötletek 】 : A ABC abc & numbe vászon nyomtatás lehet tekinteni, mint egy kényes fali dekoráció gyerekszoba vagy a gyerekszobába tantermek,szolgálni, mint oktatási támogatás a gyermekek számára a tanulás, az Abc Nem csak angolul tanulni betűt, számot, de az is lehet tanulni a dolgokat,létrehozhat egy aktív atmoszférát,amely a tökéletes gyermek hálószoba,játszószoba ,osztályban ,az iskolában.
【 Természetes, Újrahasznosítható 】 : A mágneses fa lóg keret nem csak lóg a gyerekek oktatás óvoda vászon, művészi, hanem más poszter/kép/vászon borító tetszik károsodás nélkül.
【 Könnyen Használható 】 : csak csatlakoztatni kell a felső, illetve alsó széle a vásznon, hogy a beépített mágnesek a fa keretben, ill.Mágnesek finoman, de határozottan bilincs művészeti vászon ne sérüljön.
【 Csomag Tartalmazza 】 : 1piece ábécé & 1piece száma vászon art print(Minden művészeti nyomtatási méret : 15.6in/40x60cm) & 2 állítsa be a Fa Mágneses Poszter Fogas Keret(8 db,Egyenként Teak Fa 16.1 a"W/41cm), valamint a Nem-jelölés a körmök, valamint a zsinór.
【 Meleg Tippek 】 : Köszönöm a vásárlást, ha bármilyen kérdése, miután megkapta a terméket, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk.Tömör fa termékek lehetnek különböző textúrák, árnyalatok, vagy csomó miatt a természetes tulajdonságok,Kérlek, értsd meg! . ◆ A Mágneses Lóg művészi nyomatok poszter csak egyetlen perc gyors módja annak, hogy a szépség a falon. ◆ 8 fából készült rács erős mágnesek épült, hogy a szendvics vászon art print szilárdan,ráadásul a hatása egy kötelet, akkor lefagy, ahova akarod díszíteni. ◆ Módosíthatja más plakátok mint bármikor szerint a méret a mágneses keret,de a mérete hasonló a vászon plakátok bármikor.Anyag & Szín : ① természetes fa, amely beágyazott 1cm mágnesek,kézzel készített folyamat ② Vászon art nyomtatás poszter ③ Szín : Teak színű Tartalom & Méret : ▶ 8 Mágneses fa rúd+2 Vászon poszter+2 Lóg szíj+a Nem-jelölés körmök ▶ Minden Mágneses Lóg keret méret : 0.27 vastagság/2 x 41 x 0,7 cm ▶ Minden Vászon művészeti nyomtatási méret : 15.6in/40x60cm ♥ Meleg tipp : a kézi mérés, kérem, engedje meg, 1-3 mm-es hiba.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában