BAIRU T-0.85 Hüvelykes IPS - TFT - LCD Modul, SPI Interface GC9107 Képernyő Driver IC Teljes Színek, 128x128 IPS Képernyős Kijelző

BAIRU T-0.85 Hüvelykes IPS - TFT - LCD Modul, SPI Interface GC9107 Képernyő Driver IC Teljes Színek, 128x128 IPS Képernyős Kijelző

Rendeléséhez elérhető
HUF 1206.00
Készleten:

✿Egy ABS táblát használják, hogy javítsa a képernyőn, hogy a több stabil ✿, Hogy elérje az idő-a bizonyíték, tartós élettartam, régen top-rated masszív -, tartós alapanyag ezen a fórumon. ✿Hatékony, energiatakarékos tervezés; elemes töltő áramkör ki.
Praktikus, kényelmes, hogy több kényelem a tényleges használat. ✿tartja a design-T-Kijelző-segítségével 0.85 hüvelykes LCD-Kijelzővel felszerelt, GC9107 fő vezérlő chip. ✿Egy ABS táblát használják, hogy javítsa a képernyőn, hogy a több stabil. ✿, Hogy elérje az idő-a bizonyíték, tartós élettartam, régen top-rated masszív -, tartós alapanyag ezen a fórumon. ✿Hatékony, energiatakarékos tervezés; elemes töltő áramkör ki.
Praktikus, kényelmes, hogy több kényelem a tényleges használat. ✿tartja a design-T-Kijelző-segítségével 0.85 hüvelykes LCD-Kijelzővel felszerelt, GC9107 fő vezérlő chip.Egy ABS táblát használják, hogy javítsa a képernyőn, hogy a több stabil.Jut idő-bizonyíték, tartós élettartam, régen top-rated masszív -, tartós alapanyag ezen a fórumon.Hatékony, energiatakarékos tervezés; elemes töltő áramkör ki.Praktikus, kényelmes, hogy több kényelem a tényleges használat.tartja a design-T-Kijelző-segítségével 0.85 hüvelykes LCD-Kijelzővel felszerelt, GC9107 fő vezérlő chip.Műszaki Adatok : Anyag : ABSSize : Kb.9 inch Package Tartalmazza : 1 Állítsa az LCD-Kijelző - Modulenote : 1.Kérem, engedje meg, 1-2 cm hibák miatt kézi mérés, győződjön meg arról, hogy nem bánja a rendelés előtt.Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges szín - a tétel.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában