ZSYXM Gyémánt Festmény, Kézzel Festett olajfestmény Páva Modern Mintás Vászon Művészeti Munka Otthoni Dekoráció

ZSYXM Gyémánt Festmény, Kézzel Festett olajfestmény Páva Modern Mintás Vászon Művészeti Munka Otthoni Dekoráció

Rendeléséhez elérhető
HUF 1179.00
Készleten:

Modern Olajfestmény Kombinálva Egy Keret, A Prémium Akril Festék Marad A Páva, Mint A Természetes, Mintha Éltek Hosszabb IdeigKézzel Festett Olajfestmény, Teljes Mértékben Kézzel Festett Teszi A Páva Élénk Minden Részletében, A Textúra, A Felszínen Hoz További Szépség, Hogy A Festményt.Páva Olajfestmény Páva, Egy Szimbólum, A Nemesség Pedig Pompa, Vegye Be A Szobába, Majd Hozzáteszi, Elegánsabb, Hogy A Dekoráció.Ez A Kézzel Festett Festmények Használt Dekoráció, Így Megfelel A Különböző Alkalmakkor, Beleértve Iroda, Hálószoba, Nappali, Stb.Legjobb Választás : Ez A Páva Olajfestmény Hozzá Gyönyörű Színt A Falak.Ez A Dekoratív Grafika Lesz Egy Klasszikus Választás Minden Szoba A Házában.A legjobb Ajándék : A Művész munkásságát a Legjobb Választás A Család És a Barátok.Ezt fel Lehet Használni, Mint a Fali Dekoráció Nappali, Konyha, Hálószoba, gyerekszoba, Iroda, Étterem, kávézó, Bár, Vagy Nyilvános Helyeken.Elég Olaj Lihegve Mindig Jó Ajándék Szeretteinek, Majd Oszd Meg A Szépség, A Családot, Barátokat.Specifikáció : Elem Típus : Kézzel Festett Páva Mintás Olaj Painting Product Anyag : Vászon + Acrylic Product Keret Nélküli Méret : Kb.4 X 26,9 in Product Keret Mérete : Kb. 120 X 60cm / 47.2 X 23,6 (Ez a Méret Lehet Használni, Hogy Egy Keret, A Vászon Már Egyértelmű határvonalak, Így Is fel Lehet Szerelni Szerint A határvonalak.) Funkció : Alkalmas Minden Típusú Tér Dekoráció, Emelet Dekorációk, Falra, Ház Felmelegedés, Ajándékozás, Stb.A Csomag Lista : 1 Db Kézzel Festett Olajfestmény Megjegyzés : Annak Érdekében, Hogy Elkerülje A Sérüléseket, Hogy A Keret A Szállítás Során, Ez A Termék Csak A Vászon, Illetve A Szállított Keret Nélkül.Miután Az Áru Átvétele Kell Csatlakoztatni A Keret Magad.A Méret a Keret, 120 X 60cm / 47.2 X 23,6-ban, Valamint Az Extra Rész Használják, Javítsd A Keret.Használjon 5cm Tér Fa Bot Kell, Hogy A Keret.

További részletek

Item Type:
Hand-Painted Peacock Texture Oil Painting
Product Material:
Canvas + Acrylic
Product Unframed Size:
Approx. 128 X 68.3cm / 50.4 X 26.9in
Product Frame Size:
Approx. 120 X 60cm / 47.2 X 23.6in (This Size Can Be Used To Make A Frame, And The Canvas Has Obvious Dividing Lines, Thus It Can Also Be Mounted According To The Dividing Lines.)
Function:
Suitable For All Kinds Of Space Decoration, Floor Decorations, Wall Hanging, House Warming, Gifting, Etc.
Package List:
1 X Hand-Painted Oil Painting Note:
In Order To Prevent Damage To The Frame During Transportation, This Product Only Has Canvas And Is Shipped Without Frame. After Receiving The Goods, You Need To Mount The Frame Yourself.:
The Size Of The Frame Is 120 X 60cm / 47.2 X 23.6in, And The Extra Part Is Used To Fix It On The Frame. Use A 5cm Square Wooden Stick To Make The Frame. :

Hasonló termékek a kategóriában