Kazetta Lejátszó Fejhallgató, Hordozható Kazetta Lejátszó,FM Rádió AutoReverse Funkció,Akkumulátor, USB-Tápellátás (Fekete)

Kazetta Lejátszó Fejhallgató, Hordozható Kazetta Lejátszó,FM Rádió AutoReverse Funkció,Akkumulátor, USB-Tápellátás (Fekete)

Rendeléséhez elérhető
HUF 0.67
Készleten:

Támogatja az automatikus FM csatorna keresés funkciót, lehet használni, mint az FM RádióEz a szalagos meghajtó használható a vevő.Nyomja meg a mód, hogy közvetlenül csatlakoztatható a mobiltelefon vagy egyéb eszközök.Kompakt, könnyű, könnyen hordozható körül, s könnyen kezelhető.Támogatás kétféle áramforrás, akkumulátor USB-power.Kazetta lejátszása közvetlenül a fülhallgató vagy a vezetékes headset is hallható a felvételen, innovatív Hi Fi kazettás magnó.Vagy közvetlenül csatlakoztassa a hangszóró, lehet hallgatni a kazettát a lejátszás gép.Támogatja az automatikus FM csatorna keresés funkciót, lehet használni, mint az FM Rádió.Ez a szalagos meghajtó használható a vevő.Nyomja meg a mód, hogy közvetlenül csatlakoztatható a mobiltelefon vagy egyéb eszközök.Kompakt, könnyű, könnyen hordozható körül, s könnyen kezelhető.Támogatás kétféle áramforrás, akkumulátor USB-power.Kazetta lejátszása közvetlenül a fülhallgató vagy a vezetékes headset is hallható a felvételen, innovatív Hi Fi kazettás magnó.Vagy közvetlenül csatlakoztassa a hangszóró, lehet hallgatni a kazettát a lejátszás gép. Kazetta lejátszása közvetlenül a fülhallgató vagy a vezetékes headset is hallható a felvételen, innovatív Hi Fi kazettás magnó.Vagy közvetlenül csatlakoztassa a hangszóró, lehet hallgatni a kazettát a lejátszás gép. Ez a szalagos meghajtó használható a vevő.Nyomja meg a mód, hogy közvetlenül csatlakoztatható a mobiltelefon vagy egyéb eszközök. Kompakt, könnyű, könnyen hordozható körül, s könnyen kezelhető. Támogatás kétféle áramforrás, akkumulátor USB-power. Támogatja az automatikus FM csatorna keresés funkciót, lehet használni, mint az FM Rádió.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Kazetta Player Material : ABSColor : Mint Látható Képek Súly : Kb.9 oz Features : FM//Szalag Playback FM Frekvencia Tartomány : 87-108 MHz Battery : 2x AA (Nem Beleértve) Csomag Lista : 1 x Kazetta Player1 x Töltés Cable1 x Fülhallgató 1 x Manual Note : 1. Szállított elemek nélkül. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az új típusú, valamint a régi típusú ezt a terméket küldünk véletlenszerűen, illetve győződjön meg róla, hogy nem bánja, megrendelés előtt.

További részletek

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Cassette Player
Material:
ABS
Color:
As Pictures Shown
Weight:
Approx. 281g/9.9oz
Features:
FM//Tape Playback
FM Frequency Range:
87-108MHz
Battery:
2xAA (Not Including)
Package List:
1 x Cassette Player:
1 x Charging Cable:
1 x Earphone :
1 x Manual:
Note:
1. Shipped without batteries. 2. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Hasonló termékek a kategóriában