360 Fotó Gép Automatikus Elforgatása, LED-es Lámpa Állítható Kamera Állvány 360 Önarckép Platform lassított Spin Hordozható Méret :

360 Fotó Gép Automatikus Elforgatása, LED-es Lámpa Állítható Kamera Állvány 360 Önarckép Platform lassított Spin Hordozható Méret :

Rendeléséhez elérhető
HUF 6210.00
Készleten:

360 FOKOS FORGATHATÓ FOTÓ : 360 fokos fotó gép, lehet, hogy 360degree panorámás forgó videótFelszerelt állítható láb alkalmazkodni egyenetlen talajon.A split design, a booth stabilabb a videó hatása jobb.BIZTONSÁGOS, STABIL : Felszerelt, állítható láb párna alkalmazkodni egyenetlen talajon.Split design, a booth stabilabb a videó hatása jobb.A forgó rúd állítsa be a szöget a csavart, meg is beállíthatja, hogy a távolság a platform a csavarral. 360° - os FOTÓ : elfog lassított videó minden szögből, amely lehetővé teszi, hogy a tapasztalat egy varázslatos 360° - os forgó videó booth.Állok a peronon, majd lassított felvétel karjaim automatikusan kör körül.TÁMOGATJA a TÖBB ESZKÖZ : A 360camera jön egy forgó kar, valamint egy önarckép fény, amely támogatja az i Pad, fényképezőgép, okostelefon.A fényképeket vagy videókat, akkor 360 lehet menteni a készülékre, vagy megosztott azonnal, hogy a szociális platformok.JELLEMZŐK : A termék soros konzol fogad el, kar-típusú ellensúly egyensúly, szerkezet, ami növeli a stabilitást a fémkart, ha forog, valamint további megoldja a problémát a lencse remeg a felvételkészítés során.BRANDProduct neve : 360 fotó booth Color : Black Material : Metal Features : Automatikusan lő lenyűgöző 360 fokos forgatható videos To további oldja meg a problémát, lencse shake Multi-device support : Profi, i Pad, kamera, smartphone Usage forgatókönyv : ünnepségek, konferenciák, akciók, születésnapi partik, esküvők, hétvégi partik, céges rendezvények, bárok, koncertek, üzleti presentations We négy méretben 360 fokos fényképező közül választhat, jöjjön, válassza ki a megfelelő one68cm 26.77" elhelyezésére 1 person80cm 31.49" befogadására 1-2 people100cm a 39,37" elszállásolására alkalmas 2-4 people115cm 45.27" elszállásolására alkalmas 4-6 people Notes1. Nem túl nagy tömeg szélén a színpadon, terjeszteni, a súly egyenletesen elosztva a stage2. A platform elhangzott a láb csésze a bázis előtt use3. A használat során, nem erőszakkal megállítani a forgó rod4. Ne telepítse nehéz tárgyakat a forgó rod5. A gyerekek nem használható egyedül, mellékelni kell egy adult Notes : 1.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában