Kqiang Autó Napenergia Szimulált hatóanyag nélküli Riasztó Figyelmeztetés Anti-Theft LED Villogó Biztonsági Fény, az USB-Port (Kék)

Kqiang Autó Napenergia Szimulált hatóanyag nélküli Riasztó Figyelmeztetés Anti-Theft LED Villogó Biztonsági Fény, az USB-Port (Kék)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.33
Készleten:

☀Napelemes☀-Hamis Riasztás Lámpa Napenergia is felszívódik, majd megmentette a nagy hatásfokú napelemek, ez napelemmel, nem kell telepíteni akkumulátor ☀Anti-theft Neked☀-hatóanyag nélküli Riasztó csak a flash, amikor sötét van; NEM villog, ha van elég fény ahhoz, hogy tovább elem rendkívül hatékony, hosszabb élettartam.Lehet fedezni, a másik végén a sötét papír, ha szeretné, hogy villog a nappali. ☀Könnyen telepíthető☀-csak maradj a tető, a jármű megfelelő ragasztó.Ez a LED riasztás fény NEM igényel riasztó rendszer. ☀Csomag☀-1* Riasztás LED.Méret : 50x25x15mm. ☀MINKET KÖZVETLEN SZÁLLÍTÁS&Garancia☀- 3-7 nap szállítják a TX,USA (1 nap kezelési idő alatt munkanap).Gondtalan valamint a barátságos kiszolgálás.Nem szóváltás vissza 30 napon belül.Funkció : - A LED villogni kezd, az éjszaka pedig nem lesz flash a nappali. Ez a lopás gátló fény termék képes megvédeni az ingatlan a potenciális tolvajok éjjel. A fényes, villogó LED szimulálja a fények használt drága jármű riasztó rendszerek okoz, tolvajok, hogy adja át a jármű keresés a könnyebb célpont. Könnyen telepíthető, illetve úgy néz ki, tiszta a műszerfal panel.Nem vezetékek szükséges, csak maradj a tető, a jármű megfelelő ragasztó. Ez a LED riasztás NEM igényel riasztó rendszer.Specifikáció : Típus : Napenergia szimuláció anti-theft figyelmeztető fény-Teljesítmény : Napenergia / USB Töltés . Világos Szín : Kék Anyag : ABS Méret : 50x25x15mm köztes idő : Körülbelül 5 másodperc Csomag tartalma : 1x Riasztás LED.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában