Protable Töltő Dokkoló Nintendo Kapcsoló Lite, Stabil Támogatási Állni töltőállomás a Kapcsoló Lite C Típus Bemeneti Port (Türkiz)

Protable Töltő Dokkoló Nintendo Kapcsoló Lite, Stabil Támogatási Állni töltőállomás a Kapcsoló Lite C Típus Bemeneti Port (Türkiz)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1854.00
Készleten:

【ÚJ TÖLTÉS DOCK】 : Kifejezetten a Nintendo Kapcsoló Lite 2019 A szín a dock megegyezik a Kapcsoló Lite Konzol.MEGJEGYZÉS : a charing-kábel NEM tartozék. 【KIS FÉNY】 : nagyon hordozható, könnyű,kis méretű( 5.3 CM) , tökéletes, hogy tegye a zsebébe vagy a táskájába el, hogy mindenhol hasonló. 【STABIL】 TÁMOGATÁS : Háromszög alap design, puha, nem csúszós gumi alap tartja kapcsoló lite dokkolóegység stabil irodai lecsússzon. 【HATALOM VÉDELME BELSŐ (PTC)】 : Tartsa a kapcsoló lite biztonságban a túlfeszültség-vagy át-töltés, ha csatlakoztatva van az áramforráshoz. 【ÉRTÉKESÍTÉS UTÁNI SZOLGÁLTATÁS】 : BBear mindig is elkötelezett amellett, hogy biztosítja a termékek kiváló minőségű, hogy a verhetetlen árak.Úgy gondoljuk, hogy a termékek servies majd egy kellemes élmény.Ha bármilyen probléma van a termékkel.Felveheti velünk a kapcsolatot, mi pedig egy teljes visszatérítési vagy csere terméket. 【ÚJ TÖLTÉS DOCK】 : Kifejezetten a Nintendo Kapcsoló Lite 2019. A szín a dock megegyezik a Kapcsoló Lite Konzol.MEGJEGYZÉS : a charing-kábel NEM tartozék. 【KIS FÉNY】 : nagyon hordozható, könnyű,kis méretű( 5.3 CM) , tökéletes, hogy tegye a zsebébe vagy a táskájába el, hogy mindenhol hasonló. 【STABIL】 TÁMOGATÁS : Háromszög alap design, puha, nem csúszós gumi alap tartja kapcsoló lite dokkolóegység stabil irodai lecsússzon. 【HATALOM VÉDELME BELSŐ (PTC)】 : Tartsa a kapcsoló lite biztonságban a túlfeszültség-vagy át-töltés, ha csatlakoztatva van az áramforráshoz. 【ÉRTÉKESÍTÉS UTÁNI SZOLGÁLTATÁS】 : BBear mindig is elkötelezett amellett, hogy biztosítja a termékek kiváló minőségű, hogy a verhetetlen árak.Úgy gondoljuk, hogy a termékek servies majd egy kellemes élmény.Ha bármilyen probléma van a termékkel.Felveheti velünk a kapcsolatot, mi pedig egy teljes visszatérítési vagy csere terméket.Töltő Dokkoló Nintendo Kapcsoló Lite Előírások : a Termék tápegység : DC15 V/1.2 EGY (megjegyzés : közvetlenül hajtja az eredeti HÁLÓZATI adapter) a Termék kimenet : DC15 V/1.2 Töltési idő : About2 ~ 2,5 óra a Termék mérete : 2,2 x 2.4 cm, Hogyan kell Használni? 1. Helyezze a kapcsolót konzol be a kimenetet, hogy a töltő.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában