ZH1 Két Rétegű, a Kozmetikai Tároló, Fürdőszoba Polc, Erős, Tartós, Lehet Falra Szerelt Wc, Tároló Polc, Használt Fürdőszoba, Erkély, Konyha.

ZH1 Két Rétegű, a Kozmetikai Tároló, Fürdőszoba Polc, Erős, Tartós, Lehet Falra Szerelt Wc, Tároló Polc, Használt Fürdőszoba, Erkély, Konyha.

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.00
Készleten:

*A tároló állvány készült kiváló minőségű vas, a vízhatlan, hőálló, fém szerkezet kialakítása, védő fedelet, majd törülközőtartó, erős, tartós, erős teherbírás *A legjobb választás, a konyha, a lebegő polc használható hely fűszerezés palackok, valamint a törülközőtartó lehet lógott törölköző, vagy a konyhában horgok lógni konyhai eszközök. *A fürdőszobában, tedd piperekészlet is rendelkezésre áll, mint a sampon, kondicionáló, tusfürdő, stb. a polcon, aztán tegye törölköző alatt, ami szintén nagyon alkalmas hálószoba, nappali, iroda, stb. *A perforált kosár tervezés lehetővé teszi a modern, valamint a felület segít megelőzni a forgácsolás vagy karcolás.A hálós kosár -, mint a polcon nagyon alkalmas a vízelvezető, könnyen tisztítható, nem pedig könnyen termeszthető penész. *Tökéletes értékesítés utáni szolgáltatás mi az ön számára egy 30 napos garanciális szolgáltatást, ha bármilyen probléma a vásárlás során, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, meg fogja oldani a problémát, hogy 24 órán belül. *A tároló állvány készült kiváló minőségű vas, a vízhatlan, hőálló, fém szerkezet kialakítása, védő fedelet, majd törülközőtartó, erős, tartós, erős teherbírás. *A legjobb választás, a konyha, a lebegő polc használható hely fűszerezés palackok, valamint a törülközőtartó lehet lógott törölköző, vagy a konyhában horgok lógni konyhai eszközök. *A fürdőszobában, tedd piperekészlet is rendelkezésre áll, mint a sampon, kondicionáló, tusfürdő, stb. a polcon, aztán tegye törölköző alatt, ami szintén nagyon alkalmas hálószoba, nappali, iroda, stb. *A perforált kosár tervezés lehetővé teszi a modern, valamint a felület segít megelőzni a forgácsolás vagy karcolás.A hálós kosár -, mint a polcon nagyon alkalmas a vízelvezető, könnyen tisztítható, nem pedig könnyen termeszthető penész. *Tökéletes értékesítés utáni szolgáltatás mi az ön számára egy 30 napos garanciális szolgáltatást, ha bármilyen probléma a vásárlás során, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, meg fogja oldani a problémát, hogy 24 órán belül.Nagy értékű, a tárolás, a baba érzékeny, az arany szélén, nem rozsdás, nem fakul, a tér szerkezete stabil, nem remeg, a double-layer tároló megoldja a káosz, a tárolás, az egyszerű, a táblázat tiszta.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában