Smink Tükör Kezelni Tükör Smink Hiúság Tükör Hordozható Kis Tükör Megfelelő Fésülködő Asztal Hálószoba Hiúság Tükör Retro (Ezüst)

Smink Tükör Kezelni Tükör Smink Hiúság Tükör Hordozható Kis Tükör Megfelelő Fésülködő Asztal Hálószoba Hiúság Tükör Retro (Ezüst)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.67
Készleten:

Az újratölthető megvilágított sminktükör egy nagy szépség ajándék ötlet a testvérek, feleség, barátnő, anya Évforduló, Születésnap, Barátság, anyák Napja, Valentin-Nap, Karácsony, stb Tiszta kézzel készített, titán ötvözet, nem fakul, nem rozsdásodik.Metál fényezés, fém faragás. Nagy felbontású smink tükör, tiszta tükör felület, nagy felbontású képkezelés, nem deformálódik, vagy deformáció, hagyja, úgy érzi, a saját varázsa.Ez egy ideális választás a fésülködő asztal, valamint smink táblázat. A rendszeres smink, a nagy felbontású smink tükör lehetővé teszi, hogy minden apró részletet tisztán, ezáltal egy tökéletes smink pontos arc smink (például szempilla, szemöldök, arca), hogy egy rendkívüli élmény. A alakú, kicsi, kényelmes, hordozható, tudunk táskák, táskák, utazási csomagokat, stb.A nagyító tükör remekül működik a touch-up, részletek, valamint egyéb kozmetikai kezelések.Smink tükör segít, hogy pontos smink alkalmazások, mint például alkalmazása kontaktlencse, szőrtelenítésre arcszőrzet & szemöldök, biztosítja azt is, hogy nincs több kínos keverés vagy mini flaws Product neve : Carry smink tükör you Product szín : silver Product anyag : titán alloy Product használni : smink, smink, haj fésű, borotválkozás, stb.Használja forgatókönyv : fésülködő asztal, hálószoba, személyes tárgyak, stb. Kérjük, ellenőrizze a méret szín a vásárlás előtt. Kivéve a fájl polc látható a termék fotó, nincs más elemeket tartalmazza. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, lehet, hogy a kis színes különbség, kérlek, értsd meg. Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, egy kis hiba, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket, köszönöm. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, meg fogja oldani a problémát, amint lehetséges. Üdvözöljük a megosztása, illetve visszajelzést, így biztosítani tudjuk, hogy a jobb termékek, szolgáltatások.➤Általában, a logisztika, az általában belül küldött 1-3 nap, a becsült érkezési idő belül 9-15 nap.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában