SALUTUY Oxigén Szivattyú, Néma Oxigén Szivattyú Biztosítja az Oxigén a Halak Oxigén Tartály Szivattyú Akvárium(USB-Pumpa)

SALUTUY Oxigén Szivattyú, Néma Oxigén Szivattyú Biztosítja az Oxigén a Halak Oxigén Tartály Szivattyú Akvárium(USB-Pumpa)

Rendeléséhez elérhető
HUF 0.67
Készleten:

Csodálatos equipmen az akvárium, akváriumA pumpa jó néma hatás nem fog termelni, a túlzott zaj, hogy befolyásolják a halak az emberek.A levegő kő, a sűrű buborékot biztosítson elegendő oxigén a hal.USB-áramellátás, biztonságos, megbízható.Fém kampók az oxigén szivattyú, könnyen lógott a fish tank, vagy egyéb helyeken.Szolgáltatás : 1. USB-áramellátás, biztonságos, megbízható. A pumpa jó néma hatás nem fog termelni, a túlzott zaj, hogy befolyásolják a halak az emberek. Fém kampók az oxigén szivattyú, könnyen lógott a fish tank, vagy egyéb helyeken. A levegő kő, a sűrű buborékot biztosítson elegendő oxigén a hal. Csodálatos equipmen az akvárium, akvárium.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Akvárium Oxigén Pump Material : Műanyag + buborék stone Color : Mint a képen shown Oxygen Szivattyú Mérete : Kb.2in Air kő mérete : Kb.8in Soft levegő cső hossza : Kb.1 in Soft levegő cső átmérője : Kb.2 in USB kábel hossza : Kb.3 in Weight : Kb. 148g Megfelelő típus : hal tank Product szerepe : a Levegő szivattyú növelje az oxigén Csomag Lista : 1 x Oxygen Pump1 x Lágy levegő tube1 x Levegő kő.

További részletek

Condition:
100% Brand NewItem Type
Soft air tube length:
Approx. 107cm/42.1in
Soft air tube diameter:
Approx. 0.5cm/0.2in
USB cable length:
Approx. 148cm/58.3in
Weight:
Approx. 148g 
Suitable type:
fish tank
Product role:
Air pump for increase oxygen
Package List:
1 xOxygen Pump1 x Soft air tube:
1 x Air stone:

Hasonló termékek a kategóriában