INTATIKOO Összecsukható Csésze Fedő,Összecsukható pohár Utazik,Hátizsákkal Kupa,Összecsukható Víz Kupa,BPA-Mentes(Rózsaszín)

INTATIKOO Összecsukható Csésze Fedő,Összecsukható pohár Utazik,Hátizsákkal Kupa,Összecsukható Víz Kupa,BPA-Mentes(Rózsaszín)

Rendeléséhez elérhető
HUF 629.10
Készleten:

【Szilikon összecsukható kupa】 Készült 100% - os élelmiszer-minőségű szilikon, BPA mentes, rozsdamentes acél csésze gyűrűt, műanyag pohár tetejétKönnyen tisztítható, valamint újrafelhasználható. 【Összecsukható kivitel, könnyen szállítható】csak 0.48 inch, amikor hajtogatott, ami nagyon helytakarékos.Tedd közvetlenül a zsebében, vagy tedd a hátizsák kezével a kötelet, amely nem foglal helyet egyáltalán. 【Kiváló teljesítmény】Szilikon összecsukható csésze alsó javítás, könnyen nyitható, elhelyezett stabilabb.A fém keret tartja formában, így könnyebb tartani, meg inni.Fedél szorosan tartani a por el. 【Kapacitás 250ml】a kapacitás A kupa 250ml, a hőmérséklet-tartománya -50 ~ 200℃.Összecsukható, kis, könnyű, lehet használni, mint a fogmosás-kupa/csésze tea, vagy egy poharat a kemping.Ha bármilyen kérdése van a termékről, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velem, mi fog válaszolni 24 órán belül!. 【Szilikon összecsukható kupa】 Készült 100% - os élelmiszer-minőségű szilikon, BPA mentes, rozsdamentes acél csésze gyűrűt, műanyag pohár tetejét.Könnyen tisztítható, valamint újrafelhasználható. 【Összecsukható kivitel, könnyen szállítható】csak 0.48 inch, amikor hajtogatott, ami nagyon helytakarékos.Tedd közvetlenül a zsebében, vagy tedd a hátizsák kezével a kötelet, amely nem foglal helyet egyáltalán. 【Kiváló teljesítmény】Szilikon összecsukható csésze alsó javítás, könnyen nyitható, elhelyezett stabilabb.A fém keret tartja formában, így könnyebb tartani, meg inni.Fedél szorosan tartani a por el. 【Kapacitás 250ml】a kapacitás A kupa 250ml, a hőmérséklet-tartománya -50 ~ 200℃.Összecsukható, kis, könnyű, lehet használni, mint a fogmosás-kupa/csésze tea, vagy egy poharat a kemping.Ha bármilyen kérdése van a termékről, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velem, mi fog válaszolni 24 órán belül!.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában