ADASP Állandó Rajongó, Oszcilláló Talapzat Ventilátor, nagy Teljesítményű, Csendes, Réz Motor, 3 Sebesség, a Haza Hivatal (Fekete)

ADASP Állandó Rajongó, Oszcilláló Talapzat Ventilátor, nagy Teljesítményű, Csendes, Réz Motor, 3 Sebesség, a Haza Hivatal (Fekete)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.33
Készleten:

【3-Fordulatszám-szabályozás】 : Ez az ipari talapzat rajongó jön három sebesség, így testre szabhatja a hatalom a szeretetIdeális a nagy terek, ez a ventilátor egy must-volna ez alatt a hosszú nyári hónapokban. 【Oszcilláló】 : Ez az állandó ventilátor jellemzők egy oszcilláló irányítani, így közvetlen a levegő áramlását, ahol a leginkább szüksége van rá.Ez a nagy sebességű ventilátor kényelmesen hűvös szobák, különböző méretű, konfigurációk. 【Tartós, Erős】 : A szabadtéri talapzat rajongó készült nagy teherbírású fém, felszerelt, nagy teljesítményű motor, javítja a légáramlást a szobában, vagy haza. 【Könnyű Összeszerelés】 : Ez könnyen összeszerelhető, kényelmes karbantartás.Kis grid térköz, hogy távol tartsák a véletlen ujjak keze az. 【Hűtőventilátor】 : Segítsen javítani a légi forgalomban & energia-megtakarítás otthon, a hálószobában vagy irodában.Hasonlítsa össze a torony rajongók, oszcilláló ventilátor, íróasztal rajongók & hasonló rajongók.Műszaki adatok Név : Talapzat Ventilátor Feszültség : 220 V Frekvencia : 50 HZ Rajongói levél anyag : három levél, alumínium Penge átmérő : 500mm/650mm/750 mm hálózati kábel hossza : 2.5 m Motor : teljes réz motor Forgó sebesség : 1400r/perc±50r/perc Zajszint : 40-60 db Sebesség : 3 Rezgési sebesség beállítása : bal-jobb : 90° Kérjük, vegye figyelembe, 1. A termék kézzel mért, majd egy kis hiba 1-3 cm. Miatt felvételkészítési szögeket, világítási problémák lehetnek ellentmondások.Üdvözöljük a boltban, ha bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, kívánok boldog vásárlás!.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában