XJJZS Gyanta Jöttetek akvárium Táj, Akvárium Dekoráció Jöttetek Hegyi Barlang Rejtőzik Pet Supplies Dísz 1db

XJJZS Gyanta Jöttetek akvárium Táj, Akvárium Dekoráció Jöttetek Hegyi Barlang Rejtőzik Pet Supplies Dísz 1db

Rendeléséhez elérhető
HUF 27952.20
Készleten:

Ajánlatok a természeti környezet érzésVáltozás az akvárium egy szép táj.Az élénk színű, részletes hozzátenni, élénk, természetes életet, hogy a tank.Ez nagyszerű, hogy díszítse az akvárium minden alkalommal a minimális felelősség, karbantartás.Méret : Kb L : 15cm W : 10.Feature : Offers a természeti környezet érzés.Változás az akvárium egy szép táj .Az élénk színű, részletes hozzátenni, élénk, természetes életet, hogy a tank.Ez nagyszerű, hogy díszítse az akvárium minden alkalommal a minimális felelősség, karbantartás.Specifikáció : Anyag : Gyanta Méret : Kb L : 15cm W : 10.5 cm H : 8cm Tips : 1.Kérem, engedje meg, 0,5-1,5 cm hiba miatt a kézi mérés.A szín a valódi objektum lesz, egy kicsit más, mint a képeket mutatott az oka, hogy különböző kamerák, a világítás, de jelenik meg.Kérlek, értsd meg.Csomag tartalma : 1* fa alakú Ornament Due, hogy a különböző monitor fény hatása, a tényleges színe a tétel, talán kicsit más a színe mutatta a képeket.

További részletek

Material:
Resin
Size:
Approx L
Tips:
1.Please allow 0.5-1.5 cm error, due to the manual measurement. :
2.The color of the real object will be a little different as the photos showed due to different cameras, lighting and displays. Please understand. :
Package includes:
1* wood shape Ornament:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you! :

Hasonló termékek a kategóriában