Praktikus Elektromos Radír,Elektromos Rajz Radír Praktikus Elektromos Töltés USB-kábel Refil16 Csere-Utántöltő,Nagy(Rózsaszín)

Praktikus Elektromos Radír,Elektromos Rajz Radír Praktikus Elektromos Töltés USB-kábel Refil16 Csere-Utántöltő,Nagy(Rózsaszín)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3.33
Készleten:

【Precíz, Tartós】műanyagból Készült, tartós, nagyon kényelmesradír kínál pontos ellenőrzés ideális rajz. 【Hatékony Erase】A nagy, kényelmes kapcsolóval nagyon érzékeny.Egyszerűen nyomja meg a gombot, hogy távolítsa el a márka.Ez a kompakt elektromos radír lehet törölni, kis területen, a grafika, gyorsan, pontosan.egy könnyű érintés minden, ami szükséges, hogy távolítsa el a márka. 【Kényelmes Használni】Közepes méretű ruhák kezét tökéletesen, hordozható, kényelmes tartani.radír eltávolítja a vezető könnyen.Csak enyhe nyomás lesz, hatalmas teljesítmény. 【Kényelmes, Biztonságos】Elfogadása belső elektromos motor, amely az alacsony zajos, biztonságos.tartós, nagyon kényelmes.Nyugtalan, hogy elpusztítsa a papírt erős fertőtlenítő. 【Hosszú Akkumulátor élettartam】Beépített 600m Ah, Li-ion akkumulátor, ez az elektromos radír használható 600-szor, miután a töltés.A munkaerő-takarékos, hatékony, tökéletes írószer, a művészet diákok, tanárok azokat a rajz szerelmeseinek.Ugyanakkor, az is nagy segítség a művészet alkotók a rugalmatlan kezét, vagy ízületi gyulladás. 【Precíz, Tartós】műanyagból Készült, tartós, nagyon kényelmes.radír kínál pontos ellenőrzés ideális rajz. 【Hatékony Erase】A nagy, kényelmes kapcsolóval nagyon érzékeny.Egyszerűen nyomja meg a gombot, hogy távolítsa el a márka.Ez a kompakt elektromos radír lehet törölni, kis területen, a grafika, gyorsan, pontosan.egy könnyű érintés minden, ami szükséges, hogy távolítsa el a márka. 【Kényelmes Használni】Közepes méretű ruhák kezét tökéletesen, hordozható, kényelmes tartani.radír eltávolítja a vezető könnyen.Csak enyhe nyomás lesz, hatalmas teljesítmény. 【Kényelmes, Biztonságos】Elfogadása belső elektromos motor, amely az alacsony zajos, biztonságos.tartós, nagyon kényelmes.Nyugtalan, hogy elpusztítsa a papírt erős fertőtlenítő. 【Hosszú Akkumulátor élettartam】Beépített 600m Ah, Li-ion akkumulátor, ez az elektromos radír használható 600-szor, miután a töltés.A munkaerő-takarékos, hatékony, tökéletes írószer, a művészet diákok, tanárok azokat a rajz szerelmeseinek.Ugyanakkor, az is nagy segítség a művészet alkotók a rugalmatlan kezét, vagy ízületi gyulladás.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában