Bazár-Anatóliai török Etnikai Strand Törölköző, Pamut 74x39 Túlméretezett Gyors Száraz Törölköző, Homok Ingyenes Mat (Türkiz)

Bazár-Anatóliai török Etnikai Strand Törölköző, Pamut 74x39 Túlméretezett Gyors Száraz Törölköző, Homok Ingyenes Mat (Türkiz)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.33
Készleten:

FENNTARTHATÓ♻️ török strandtörölköző minimalista, mint kevés helyet foglal, sokoldalúCsökkenti a víz, energia fogyasztás könnyű lemosni, majd gyors száraz.A török fürdőlepedők tele környezetbarát PVC zip bag.GYAKORLATI ? Gyors Száraz, strand törölköző, nagyon kényelmes, hogy a csomag szállítására.Elköszönök, nehéz, nedves törölköző, homok a táska.Homokos szabad strand törölközőt nagyon gyorsan szárad.Szárad még akkor is, amikor a nap a felhők mögött.Szintén gyakorlati törülköző fürdő vagy strand cabines lógó hurok címke.MAGAS MINŐSÉGŰ ? Minden törölközőt gondosan ellenőrzött, tele a csapat.Török törölközőre vagy puha, nedvszívó 100% pamut fonalak.A törölköző puhább lesz, majd nedvszívó után több mosás.Is OEKO-TEX Hitelesített fonalak garantálja, hogy a strandtörölközők ingyenesen a káros vegyi anyagok tökéletes biztonságban, az emberi felhasználásra.SOKOLDALÚ ? számos módon lehet használni török Strand Törölközőt.Használhatja a török törülközőt, mint egy sál a külső, a kendő, a terminál, utazási takaró egy repülőgép, túlméretezett strand törölköző, ha leszállsz a gépről a parton.Nagyon hasznos, mint egy utazási strand törölközőt.Vagy lehet használni, mint egy mosdó, törölköző, jóga szőnyeg, törölköző, medence törölközőt, vagy egy takarót a házban.TÚLMÉRETEZETT STRAND TÖRÖLKÖZŐ ? 74x39" (anélkül, hogy tassel méret)15 oz (430 gramm) török strandtörölköző túlméretezett, extra nagy, de könnyű, hordozható, kisebb helyet foglal.FENNTARTHATÓ♻️ török strandtörölköző minimalista, mint kevés helyet foglal, sokoldalú.Csökkenti a víz, energia fogyasztás könnyű lemosni, majd gyors száraz.A török fürdőlepedők tele környezetbarát PVC zip bag.GYAKORLATI ? Gyors Száraz, strand törölköző, nagyon kényelmes, hogy a csomag szállítására.Elköszönök, nehéz, nedves törölköző, homok a táska.Homokos szabad strand törölközőt nagyon gyorsan szárad.Szárad még akkor is, amikor a nap a felhők mögött.Szintén gyakorlati törülköző fürdő vagy strand cabines lógó hurok címke.MAGAS MINŐSÉGŰ ? Minden törölközőt gondosan ellenőrzött, tele a csapat.Török törölközőre vagy puha, nedvszívó 100% pamut fonalak.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában