TOPINCN 4db Akvárium Fedél Konzol Rozsdamentes Acél akvárium Üveg Fedelét Klipek akvárium Fedél Jogosult Támogatás(10mm)

TOPINCN 4db Akvárium Fedél Konzol Rozsdamentes Acél akvárium Üveg Fedelét Klipek akvárium Fedél Jogosult Támogatás(10mm)

Rendeléséhez elérhető
HUF 832.50
Készleten:

HASZNÁLATA EGYSZERŰ : Ez a termék rendkívül könnyen használható, illetve segít, hogy szilárdan tartsa a csövet, így megakadályozza, hogy bármilyen esélye, hogy csúszikA szálloda a kényelem, hogy tisztítsa meg a fish tank, vagy módosítsa a víz könnyebben, mégpedig anélkül, hogy folyamatosan alkalmazkodik a tömlőt.MAGAS MINŐSÉGŰ ROZSDAMENTES ACÉL ANYAG : Az akvárium üveg fedelét klip készült kiváló minőségű Rozsdamentes Acél anyag, nagy szilárdságú, anti-rozsda, erős, tartós.BIZTONSÁGOS HASZNÁLAT : Jön a rögzítő dugó, védje az akvárium fedél a káros használata közben. 5 KÜLÖNBÖZŐ MÉRETBEN : 5 különböző méretű közül választhat(5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm), ismerje a különböző igényeket.ÜDVÖZÖLJÜK, lépjen KAPCSOLATBA VELÜNK : Ha van egy probléma, kérjük, lépjen kapcsolatba a velünk először, mi is aktívan megoldani az ön számára!Köszönöm a támogatást, valamint szeretném, ha boldog vásárolni.HASZNÁLATA EGYSZERŰ : Ez a termék rendkívül könnyen használható, illetve segít, hogy szilárdan tartsa a csövet, így megakadályozza, hogy bármilyen esélye, hogy csúszik.A szálloda a kényelem, hogy tisztítsa meg a fish tank, vagy módosítsa a víz könnyebben, mégpedig anélkül, hogy folyamatosan alkalmazkodik a tömlőt.MAGAS MINŐSÉGŰ ROZSDAMENTES ACÉL ANYAG : Az akvárium üveg fedelét klip készült kiváló minőségű Rozsdamentes Acél anyag, nagy szilárdságú, anti-rozsda, erős, tartós.BIZTONSÁGOS HASZNÁLAT : Jön a rögzítő dugó, védje az akvárium fedél a káros használata közben. 5 KÜLÖNBÖZŐ MÉRETBEN : 5 különböző méretű közül választhat(5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm), ismerje a különböző igényeket.ÜDVÖZÖLJÜK, lépjen KAPCSOLATBA VELÜNK : Ha van egy probléma, kérjük, lépjen kapcsolatba a velünk először, mi is aktívan megoldani az ön számára!Köszönöm a támogatást, valamint szeretném, ha boldog vásárolni. Kiváló minőségű anyagból, nagy szilárdságú, anti-rozsda, erős, tartós. Különleges alakú design, könnyű telepíteni, illetve használni. Gyere rögzítő dugó, védje az akvárium fedél a káros használata közben. Meg lehet tartani az akvárium üveg fedelét szorosan, nem csúszik. 5 különböző méretben közül választhat, ismerd meg a különböző igényeket.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában