Ló Ellátás Kovács Fiúk a háttámla, 4 Kés Zseb & Köröm Mágnes - Tehén Elrejtése Bőr Bőr Vászon Ló Patkolás Kötény (27 Inch-70 CM)

Ló Ellátás Kovács Fiúk a háttámla, 4 Kés Zseb & Köröm Mágnes - Tehén Elrejtése Bőr Bőr Vászon Ló Patkolás Kötény (27 Inch-70 CM)

Rendeléséhez elérhető
HUF 5841.00
Készleten:

? Anyag : Készült tartós Tehén Elrejtése Bőr Bőr Vászon, Kovács Fiúk célja, hogy kényelmes, tartós védelmet azok számára, dolgozik, Kovács kellékek ? Eszköz Tároló : Felszerelt, 4 kés zseb, 2 köröm mágnesek, Kovács Kötény biztosítja, hogy a Kovács eszközök könnyen elérhetők, miközben dolgozik. ? Enhanced Protection : Patkolás Kötény funkció extra hab párnázat, a comb, térd, amely további védelmet kényelem munka közben a lovakat.A lélegző mesh belső bélés segít megelőzni a verejtékezés. ? Kényelmes Design : A Tépőzáras lábát pántok, hogy Patkoló Fiúk könnyen csatolja majd távolítsa el, mely sokoldalú kényelem. ? Állítható Fit : a derékszíj, hogy lehet beállítani a 28 cm 45 centiméter Tépőzáras kiadás biztosítva, hogy a bőr nem jön el a derék fiúk felajánl egy kényelmes, biztonságos? Méret : Kovács Fiúk 27 hüvelyk a hossza, vagy a 70 cm-es, feltéve, bőséges ellátást, a védelem.A Lovak Érdekel, Kovács Kötény Tehén Elrejtése Bőr Bőr Vászon Fiúk egy sor védőfelszerelés tervezett farriers, vagy magánszemélyek, akik berendezés, valamint cipő lovak patái.A kötény készült marhabőr velúr bőr Vászon, egy tartós, kiváló minőségű anyag kiváló védelmet nyújt a repülő törmelék, éles tárgyakat.Úgy tervezték, hogy körbe az első a test pedig kösse hátra, amely lefedettség, hogy a láb, a törzs, illetve a combok.A fiúk készült vászon, egy robusztus, lélegző anyag, amely további védelmet a lábát.Ezeket úgy tervezték, hogy illeszkedjen a tetején a kötényt meg a funkció állítható hevederek biztosítják a kényelmes illeszkedést.Kötény úgy tervezték, hogy kényelmes viselet huzamosabb ideig, így farriers hatékonyan dolgozni, s akadálytalanul.Ők is könnyen tisztítható, illetve fenntartani, annak biztosítása, hogy évekig használható.Összességében elmondható, hogy a Ló Ellátás Kovács Kötény Tehén Elrejtése Bőr Bőr & Vászon Fiúk kiváló választás minden kovács keres megbízható, tartós, védőfelszerelés, hogy biztonságban legyenek, miközben dolgozik a lovakkal.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában