yijkgfh Kerti Összecsukható Pet Ágy, Oxford Szövet, Kutya, Macska, Nyúl Fut Ketrec Hordozható Gyakorlat Kennel-f 74x74x43cm(29x29x17inch)

yijkgfh Kerti Összecsukható Pet Ágy, Oxford Szövet, Kutya, Macska, Nyúl Fut Ketrec Hordozható Gyakorlat Kennel-f 74x74x43cm(29x29x17inch)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.00
Készleten:

Anyag : Tartós, Oxford, Ajánlott, Hogy csökkentsék A Köröm, Valamint Megakadályozza, hogy A Kutya Vakarja A terméketEz Megakadályozhatja, hogy a Kutya A Fúrás Ki, Köszönhetően Egész Ketrecbe Van Zárva, Kivéve A Felső Pedig Egy Panel Cipzárral nyitható. 8-Panelek háló windows hatékonyan szúnyogok ellen a nyáron megakadályozzák a hideg télen. 8 panel háló windows, levehető tető, adja meg a maximális levegő áramlását, illetve láthatóság.Teljes cipzár védelem a bejárati ajtón, majd a felső szellőző, hálós tetővel, Biztosítsa, hogy a pet-biztonságban lesz.Anyag : Tartós, Oxford, Ajánlott, Hogy csökkentsék A Köröm, Valamint Megakadályozza, hogy A Kutya Vakarja A terméket.Ez Megakadályozhatja, hogy a Kutya A Fúrás Ki, Köszönhetően Egész Ketrecbe Van Zárva, Kivéve A Felső Pedig Egy Panel Cipzárral nyitható. 8-Panelek háló windows hatékonyan szúnyogok ellen a nyáron megakadályozzák a hideg télen. 8 panel háló windows, levehető tető, adja meg a maximális levegő áramlását, illetve láthatóság.Teljes cipzár védelem a bejárati ajtón, majd a felső szellőző, hálós tetővel, Biztosítsa, hogy a pet-biztonságban lesz.EZ a HORDOZHATÓ & ÖSSZECSUKHATÓ JÁRÓKA PUHA AZ ÚJ KÉNYELEM CÉLJA A KUTYÁK, Macskák Egyéb Kisállatok, Ideális választás mind Beltéri, Mind Kültéri Használatra, Tökéletes a ház, a kert, AUTÓ, UTAZÁS, VALAMINT Több. Ez A Tartós Láda Erős Acélhuzal Kerettel, Oxford Szövet, Burkolatok, Hogy Stabil Legyen, Majd Mosható. 8 Panel Háló Windows, Levehető Tető, Adja Meg A Maximális Levegő Áramlását, Illetve Láthatóság. Teljes Cipzár Védelem A Bejárati Ajtón, Majd A Felső Szellőző, Hálós Tetővel, Biztosítsa, Hogy A Pet-Biztonságban Lesz A Láda. Ezzel Összecsukható, Könnyű Utazási Láda, Autós Túrák A Pet Lesz Könnyebb, Biztosabb. A Pop-nyitva, Hordozható Kialakítás A Maximális Hatékonyság - Nem Összeszerelés Szükséges! 6. A változás, Ahogy A Pet Gondolni Utazási Ezzel A Kényelmes, Biztonságos, Lélegző Pet palota!.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában