JWICOS Puha Mikroszálas Gyöngy, Hajgumikat Haj Nyakkendő Chiffon Virág Haj Kiegészítők Nők, Lányok Pack 2 (kék, hús-színes)

JWICOS Puha Mikroszálas Gyöngy, Hajgumikat Haj Nyakkendő Chiffon Virág Haj Kiegészítők Nők, Lányok Pack 2 (kék, hús-színes)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3.00
Készleten:

❤Nők 2db selyem haját, nyakkendőjét ❤Anyagok : Kecses haj nyakkendő készült selyem. ❤Lehet beállítani, hogy mire van szüksége stílus. ❤Alkalom : előadás, esküvő,fotó stúdió,fénykép mindennapi életben, stb. ❤Kérem, forduljon hozzám bármilyen kérdése vagy kérése.Köszönjük, hogy meglátogatta a bolt!. ✿ÉSZRE✿ A kép csak tájékoztató jellegű, kérem, tárgy, hogy a tényleges termék ✿VISSZA P0 LICY✿ 1. Ha a termék minőségi problémák, akkor vegye fel velünk a visszatérítési vagy csere belül három nappal azután, hogy megkapja az árut 2. Összes visszaküldött elemek kell az eredeti, nem használt, valamint a jelöletlenek. ✿Karbantartás✿ 1. Kérjük, próbálja meg, hogy nem hagyja tartozék közelében vízzel, alkáli alkohol, illetve egyéb maró hatású folyadék. Tartsa a ötvözet tartozékok a száraz pecsét hely fenntartása a fényerő őket. ✿Ha boldog vagy, akkor boldog vagy✿ Bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, amint lehetséges.Célunk, hogy ad egy fantasztikus élmény minden alkalommal. ✿KÖSZÖNÖM✿ ♫ A MINT A BOLTBAN♬ SZÉP NAPOT!.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában